Arkadaşlar fronterayı nasıl bilirsiniz ? Amatör offroad için uygun mudur ? Makyajlı kasa 4 kapı 3.2 V6 dan bahsediyorum. Aslında Pathfinder 3.3 V6 düşünüyordum. Pathfinderin iyisi 30.000 liraya yaklaşıyor. 20.000 liraya güzel Fonteralar var. Alsak pişman olur muyuz ? Nissan ile ortak mekanik parçaları var mı yoksa sadece kaportsı mı benziyor ? Yardım lütfen. Ankaradayım. tecrübesi olanlara ricamızdır.
Arkadaşlar fronterayı nasıl bilirsiniz ? Amatör offroad için uygun mudur ? Makyajlı kasa 4 kapı 3.2 V6 dan bahsediyorum. Aslında Pathfinder 3.3 V6 düşünüyordum. Pathfinderin iyisi 30.000 liraya yaklaşıyor. 20.000 liraya güzel Fonteralar var. Alsak pişman olur muyuz ? Nissan ile ortak mekanik parçaları var mı yoksa sadece kaportsı mı benziyor ? Yardım lütfen. Ankaradayım. tecrübesi olanlara ricamızdır.
Amatör Off road tan tam olarak amacını anlamadığım için genel bir cevap vereyim. Biz ailece dağ bayır gezmeyi seven, yanımda ailem yoksa bazen coşan derecesinde off road yapıyorum ve aracımda "kupa yükseltme" dışında bir şey yok. Fakat bugüne kadar geçemediğim yer olmadı. Gerçi geçeceğim yerleri ona göre seçiyorum ayrı konu. Sana bir iki link vermek istiyorum.
Ayrıca yaptığım iki gezi var onlarında linkini ekliyorum en azında ne yaptığımla alakalı fikrin olur.
Bu arada Pathfinder bakıyorum demişsin umarım yakış konusundaki ününü de duymuşsundur. 5.2 V8 'lerden fazla yakmasından bahsediyorum tabi. Tüplü hali de dahil.