KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Saygıdeger Gezenbilir ailesi,
Sizlere yaptığım araçların görsellerini sunmaktan kıvanç duyarım.Araçlardan G500 15 günde GL 450 10 günde bu hale geldi.Olumlu yada olumsuz görüşleriniz benim için çok önemlidir.Amacım böyle araçların türkiye'de dünya standarlarındaki kalitesinde yapılabildiğinin göstermek.
İddaa ediyorum her iki aracımın birer örneği yok.
Biz Türkler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bunlar............
Hele GL nin benzerinin esamesini göremedim desem yalan olmaz...Bu arada ortadaki tahta orjinalinde olmayan yan kapakları cam slikonu ile tutturmuş iken kururken oynamaması için koymuştum
Kolçakları daha orjinal bir kolçakla degiştirecegim,üzerindekiler range rover vogue ,ince olsun diye takmıştım cok fazla dikiş var.Yerine VW transporter kolçagı aldım hiç dikiş yok.Koltukların arasındaki sunta koltugun orjinalinde olmayıpta bizim yaptıgımız yan panellerine cam silikonu ile yapıştırmıştım bu o tahta parçasıda sıkı sıkıya yapışmasını ve acılarının bozulmamasını saglamak için konulmustu
Hafta sonu İzmir alaçatı'da olacagım.Tekneye su altı led lambalar ve müzik sistemini yenileyecegim oda bitince böyle olacak.Gel sende yerleş istanbula bir firma kuralım