G 500 & GL 450 By SMT Performance

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sametdsl Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,893

sametdsl

Kamp I
Yer
istanbul
Saygıdeger Gezenbilir ailesi,
Sizlere yaptığım araçların görsellerini sunmaktan kıvanç duyarım.Araçlardan G500 15 günde GL 450 10 günde bu hale geldi.Olumlu yada olumsuz görüşleriniz benim için çok önemlidir.Amacım böyle araçların türkiye'de dünya standarlarındaki kalitesinde yapılabildiğinin göstermek.
İddaa ediyorum her iki aracımın birer örneği yok.
Biz Türkler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bunlar............

Saygı ve Selamlar
Samet DİNSEL

Etiketler

Ynt: G 500 & GL 450 By SMT Performance

Hele GL nin benzerinin esamesini göremedim desem yalan olmaz...Bu arada ortadaki tahta orjinalinde olmayan yan kapakları cam slikonu ile tutturmuş iken kururken oynamaması için koymuştum

Resimler şimdilik bu kadar.Tatilden dönünce sizlere cok daha özenle çekilmiş resimlerini paylaşacağım.

Saygı ve Sevgi ile.............

Güzel işçilik Samet bey...tebrikler...

Kolçakların dikişlerinde kayma var sanki. Bir de koltuk arasındaki sunta ne maksatla konuldu acaba?
Kısa sürede tamamlanması takdir edilecek başarı.

nkurtkaya' Alıntı:
Kolçakların dikişlerinde kayma var sanki. Bir de koltuk arasındaki sunta ne maksatla konuldu acaba?
Kısa sürede tamamlanması takdir edilecek başarı.
Kolçakları daha orjinal bir kolçakla degiştirecegim,üzerindekiler range rover vogue ,ince olsun diye takmıştım cok fazla dikiş var.Yerine VW transporter kolçagı aldım hiç dikiş yok.Koltukların arasındaki sunta koltugun orjinalinde olmayıpta bizim yaptıgımız yan panellerine cam silikonu ile yapıştırmıştım bu o tahta parçasıda sıkı sıkıya yapışmasını ve acılarının bozulmamasını saglamak için konulmustu

Saol hüseyin abi,bu işe sadece koltuktan başladık,derken nerden nereye geldi işler

Hafta sonu İzmir alaçatı'da olacagım.Tekneye su altı led lambalar ve müzik sistemini yenileyecegim oda bitince böyle olacak.Gel sende yerleş istanbula bir firma kuralım

teklifin harika.....keske.......

kismet samet.

bu tekne isi ne ? sizin mi yoksa musteri calismasi mi yine ? led'ler harika gorunur gercekten.