KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
motor 2000 model e serisinden cikma. 50000 km'de kaza yapmis,bize nasip olmus. su an turbo basma borusunu alttan iptal edip motor ustunden monte ettiriyorum,sanirim cok daha seri basacak ;D
bir de eksozu degisdim gecen hafta. eskiden arkadan cikiyordu, benzin deposunun arasinda. eksozun capi 45'likdi, simdi ise 60'lik takildi ve mesafe yariya indi,sag arka tekerlegin onunden cikiyor.ayni 463'ler gibi hafta sonu bol bol resim atarim.
bende ilk taktığımda turbo devrede değildi ama sonra harika oldu, benimde eg<zostu değiştirmem gerekiyor sanki arabayı sıkıyor gibi geliyor bana da,
ben birde mazot pompasını ayarlattım adapazarında hakkı usta var bizim meşhur pompayı söküp bilgisayarlı alette ayarlıyor ve saat gibi çalışıyor herşey.
Hayırlı uğurlu olsun Hüseyin Bey, Kazasız günlerde binin inşallah.
Araç gerçekten çok güzel olmuş. Ben de yeni 1989 model 5 Kapılı GE 230 bir araç aldım ve yakın zamanda sizlerinde yardımıyla aracımı yenilemeye çalışacağım. 1-2 gün içerisinde aracın resimlerini çektikden sonra forumda sayfamı açacağım. Destek olursanız çok memnun olurum.