Çok sağolun arkadaşlar. Sonradan yapılan rolcl gace in çok faydası oldu. 5 kişinin hayatını kurtardı diyebilirim. Kimsede çizik dahi yok. Önemli bir durumda yok. Sadece araç terste çalıştığı için motorun durumu ciddi. Buna şükür. tabi.
Gaza yeni motor atıyoruz 2005 Magnum 2.8 TDİ. Yakında yeniden yollardayım.
Birde gaza tente yaptırmak istiyorum. Fakat iyi bir usta bulamadım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Gaza yeni motor atıyoruz 2005 Magnum 2.8 TDİ. Yakında yeniden yollardayım.
Birde gaza tente yaptırmak istiyorum. Fakat iyi bir usta bulamadım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Osmancığım yeni motoru şöyle anlatayım. Mitsubishi L200 Motoru 2005 model. 2.8 TDİ (Magnum diyorlar)
Dün gördüm ve kullandım ok gibi oldu araba hafta sonu isof un oyunlarına katılıcam inşallah.
Osmancığım iyi dileklerin için sağol. Gazla isoff oyunlarına tekirdağa kadar yolculuk yaptık. Yarışlara girdik bi çok bitiremeyen araç olmasına rağmen bize göre bitirme başarısını gösterdik. Şöyle söyleyebilirim. Daha tecrübeli bir pilot ve belki farklı bir lastikle gazın şu anda yapamayacağı şey yoktur. Bir aynı zamanda geriye de sağselim gelmeye adapte olduğumuz için sadece etabı bitirmek istedir. Hem geriye rahat bir şekilde geldik. Hemde etabı bitirdik. Yani istetdiğimiz oldu.
Gazın yeni motoru muhteşem oldu. Motor performansı mükemmel şanzuman uyumunda sorun yok aksine orjinal şanzumanından daha uyumlu olduğunu söyledi Nihat usta.
Ayrıca Nihat ustanın aracı test için sürüşünü görmen lazımdı. Nihat ustanın daha önceki sürüşlerinde de bulunan biri olarak inanamadım. Kayışdağı dediğimiz rampayı 5. viteste bile tırmandı. Yaptığımız yol testinden sonra şimdi ufak tefek ayarlar ve bakımlardan sonra birde tente yaptırdımmı ömürlük bir 4x4 aracım oluyor. Böyle bir araç kapıda durdukça mutlu olucam.