Ynt: Gc 5.2 Mi 5.9 Mu ? Neden ?
bahadır beye aynen katılıyorum,
bende 2000 model 5.9 Dodge Durango var orijinal 170 binde su ana kadar degisen buji ve kabloları yag ve filtreler ,balatalar,
termostat , bu araçta jeep in 5.9 u ile aynı motoru kullanmışlar, usta bulmak arkadaşımın dediği gibi biraz zor,hangi servisin onune varsan seni yolunacak kaz gibi görüyorlar parça bulmak o kadarda zor değil aslında sadece bir kac gun kargo bekliyorsunuz amerikadan getirtirseniz amazon yada ebayda isteğiniz hersey var oda en erken 10 günde gelmekte.
en son komple balata bujı ve kabloları bilimum sensorleri 12 günde getirttim .audi aracım vardı istedikleri parçayı hemen parçacıdan alıyordum soyle bir kıyaslıyorum amerikadan getirttiğim parçalar daha ucuzdu burdan aldıklarıma kıyasla.
bu is zevk isi isikta kalkarken butun araçlara fark atmak ,yanındaki oturanı koltuğa yapıştırmak kafan estiginde 100 km ye 7-8 sn de çıkmak vede o homurtudan haz almak aracını cocuklarıda uyutmak için kullanmak ayrı bir tutku ve pahalı bir zevk .
bu bir tutku ve heyecan yasamak istiyorsan 5.9 derim ve 5.2 den daha asagı yakıt yakar
saygılarımla