GD 300 Cabrio stop lamba ve sis farı koruyucuları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cartop Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,319

cartop

Kamp II
Yer
Ankara
Web
www.cartopsgw.com
Türkiyede lamba koruyucuları pek ilgi görmüyor ama dış ülkelerde bunlara ilgi fazla. Military ( askeri ) modellerin vazgeçilmez aksesuarları arasındalar. Layt bir görünüme sahip olan G Class araçlar bu aksesuarlarla haşin ve gaddar bir hüvviyete bürünürler. Güç ve sağlamlık pekişir, benim bakış açım bu ama aynı fikirde olmayanlara da saygı duyulur.
Bu vesileyle aracımın tüm lambalarını koruyucularla donattım, tıpkı Yeniçeri bıyıkları gibi...

Basit bir çalışmayı arkadaşlarla paylaşmakta fayda gördüm.
Herkese selamlar

[attachment=1]

[attachment=2][attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Etiketler

Ynt: GD 300 Cabrio stop lamba ve sis farı koruyucuları

super bir urun mehmet abi.

aslinda dunuk'de yasayan bir ingiliz arkadasla konusurdum. o da ister.... abi mail'ine bak lutfen...

Mortinsonun ( Jesus - İsa - Huseyinin adama taktığı isim ) G si üzerinde far lamba koruyucuları... Galiba o da Yeniçeri bıyıklarına merak sardı

[attachment=1]

Sağolun Nadir bey, amacımız G Class araçları, klasmanına yaraşır bir şekilde donatmak, katkıda bulunmak. Dünyanın en güzel aracı olmasaydı 1979 dan bu yana kaporta şekli 30 kez değişecekti. Mercedes firması, bu kaportayı değiştirmeye korkuyor, değiştirmeye kalktı ama kıyamet koptu ve bu sevdadan vazgeçtiler.
Doğrusu biz de bu araçların müptelası olduk

adamlar cok memnun mehemt abi... isa ile yazisdim, cok begendi, hatta GWOA da senin urunlere yer ayirdi

yolunu acik olsun. yakinda buyuk bir G satis yerine senin tum urunleri sunacam. hayirli ugurlu olsun,,

abi, on sinyaller icin konusdugumuz konu simdi tamamdir degilmi ??