Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,278
Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

.

Etiketler

Ben bu basligi yeni farkettim; basta recep abi ve mucahit olmak uzere emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler, sayenizde cok guzel bir haftasonu gecirdik..

omergin' Alıntı:
Ben bu basligi yeni farkettim; basta recep abi ve mucahit olmak uzere emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler, sayenizde cok guzel bir haftasonu gecirdik..
Ya Ömer esas biz sana teşekkür ederiz,o kadar mesafeden geldin,çok sağol.

Eşim birdahaki buluşmayı kesinlikle ANTALYA veya onlara çok yakın bir yerde yapmamız gerektiğini söyledi,şimdiden herkez kendini ona göre ayarlasınmışşşş ;D ;D ;D

Valla bende öğrenince haklısın dedim,4 seferdir adamlar kalkıp geliyorlarmış 8)

Kesinlikle haklısın yengecim.Gelecek yıl,lokasyonu Antalya belirlesin

Eşinize selamlar yengecim

Saolasın evladım,eşimle yaptığınız tekila muhabbeti çok güzelmiş,en kısa zamanda tekrarlamak istiyor ;D ;D ;D

Ömer ciddi emek sarf edilmiş arabanla seni aramizda gormek güzeldi. Yeni ekipmanin hayirli olsun isabetli bir karar

Yenge hanım bu arada eşinize de çok çok teşekkürler... Tekilaya da çok güzel sakilik yaptı...

Bir tek dağdan inişte çok hızlı indirdi birazcık başımız döndü

RedlinE' Alıntı:
Ömer ciddi emek sarf edilmiş arabanla seni aramizda gormek güzeldi. Yeni ekipmanin hayirli olsun isabetli bir karar
Eyvallah, Bayram abi sagolsun halletti

Ha şöyle giderken caponyadan geçelim birkaç parça değişmem lazım fren balata falan yoksa gitmez Antalyaya benim araba ;D

Günaydın arkadaşlar,
Daha önce Gezenbilir -Antalya buluşmasında olduğu gibi Önce Kar sonra Deniz mümkün belirli aylarda....o tarihlere denk getirilebilinirse müthiş olur.

selamlar

ergunucyasar' Alıntı:
Yenge hanım bu arada eşinize de çok çok teşekkürler... Tekilaya da çok güzel sakilik yaptı...

Bir tek dağdan inişte çok hızlı indirdi birazcık başımız döndü

Evet söyledi,yollar virajlı olunca gaza gelmiş,sizin ihtiyar delikanlının frenlerinin kampana olduğunu unutmuş ama genede iyi gelmişsiniz arkasından tebrik ederim.En kısa zamanda kampanaları diske çevirmenizi temenni ediyor ;D ;D ;D

rumnes' Alıntı:
Saolasın evladım,eşimle yaptığınız tekila muhabbeti çok güzelmiş,en kısa zamanda tekrarlamak istiyor ;D ;D ;D

tabiki yengecim,eşiniz ne zaman isterse kutsal üçleme yaparız ;D Ama eşinize söyleyin çarpmasın sakın ;D ;D

En kısa zamanda çevireceğim, biliyorsuuzn kampana İngilizce'de "drum" demek, sudan geçince tam bir "dram" oluyor