Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
cok guzel bır etkınlımktı bursa gurubunun katkılarından ve emeklerınden dolayı cok tesekkur ederım ve ayrıca mısafır perverlıklerınden sag olun var olun arkadaslar tabı cıhanım faruk abım yusufum osmanım caglar kardesım cakma lazım erkanım emnıyet mudurum alayınıza cok tesekkur ederım cok gulduk cok eglendık ;D
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
her zaman söyledim yine tekrar edeyim bizim grubumuzdaki arkadaşlık ve dostluk artık toyotanın bile sağlamlığının ötesine geçmiştir inşallah uzun yıllar devam eder
1. Cihana'a katiliyorum gercekten cok farkli bir dostlugumuz var, bu hergecen zaman ve gezide daha da saglamlasiyor...
2. Burak cektigin fotolari ozelden bekliyorum (e-mailden) benim arabanin fotolarini koydun buraya ama, daha neler var sen de biliyorum ozellikle kayalara cikip poz verdigim fotolar...