Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
tesekkur ederim burakcim...
Kürşat dostum sen bizim kalbimizin toyotacisisin. malum sizin arabalar da ... toyota yapilmisti zaten... anlarsin ya... destegin ve fotolar icin tekrar tesekkurler... her kamp seninle guzel kardesim...
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
Osman çektiğin fotoğraf ve videolarla profesyonellere taş çıkartmışsın tebrikler.Ayrıca tüm katılanlara çevre temizliği konusunda gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum selamlar.
başta bize ev sahipliği yapan Recep ve arkadaşları olmak üzere, organizasyonun gerçekleşmesinde katkısı olan ve organizasyona katılarak dotlukların pekişmesine vesile olan herkese teşekkürler,
Bir tanede çig bir adam çiksinda gurubun huzurunu kaçirsin. yok olmadi bu seferde dahada olmaz içende gezende şakalaşanda konuşanda tartişanda hepsi olmasi gereken kadardi.
Arabami seviyorum markasinida seviyorum en çokda bana sagladigi dostlari seviyorum.
Herkez ayri dunyalarin insanlari ama kampta herkez birbirini tamamliyor.