Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
Feribottayiz donuyoruz. Emegi gecen butun ekibe yurekden tesekkurler. Bu arada cem ve kursat kardesime yapmadigimi birakmadim giglari cikmadi valla artik biri rum biri dansoz olsada ikiside kardesim
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
RedlinE' Alıntı:
Feribottayiz donuyoruz. Emegi gecen butun ekibe yurekden tesekkurler. Bu arada cem ve kursat kardesime yapmadigimi birakmadim giglari cikmadi valla artik biri rum biri dansoz olsada ikiside kardesim
Eve şimdi geldim, bendeki görselleri birazdan yüklemeye başlarım.
Bize evsahipliği yapan tüm Bursa ve İnegöl gurubuna , bizim için kampda yemek servisi yapan Off Road cafeye ve kampda biraz bile olsun muhabbet edebildiğim herkese çok teşekkürler. Çok güzel bir yerde, çok güzel bir havada çok iyi zaman geçirerek kamp yaptık. Daha sık bu tip fırsatlar olur umarım
eve geldik......
Başta Recep arkadaşımız olmak üzere ev sahipliği yapan tüm Bursa'lı arkadaşlarımıza çok teşekkürler...
Güzel bir hafta sonu geçirdik, yazışıp tanışma fırsatı bulamadığımız dostlarımızla bir arada olduk, gönül isterdi ki daha kalabalık olalım.... .....gelmek isteyipte aramızda çeşitli nedenlerle olamayan arkadaşlarda resimler ile bir dahaki sefere kadar idare etsinler.... ;D
Emegi gecen butun dostlarimiza cok tesekkurler basta recep ve ekrem. Kardeslerimize ayrica tesekkurler cok guzel bir bulusma oldu seneye ayni yerde bulusuruz insallah