Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
herşeyden önce bizi misafır eden bursalı doğa ve ofrood tutkunu tüm arkadaşlara teşekkürler.Güzel bir etkinliğimizdi olcaytu abimizin vx 80 ile yaptığımız zirve gezisi bana arazide yaşanabilecek en konforlu en güvenilir aracın vx 80 olduğunu ama bu konfora fazla alışmamın iyi olmıyacagını düşündürdü : : : : (bj 75 konforu tabi daha farklı bilen bilir makaslar doğal klima motordan ısıtma dizelin o müthiş sesi uzunyolda sizi dinç tutan mekanik konturol say say bitmez ;D ;D ;D ;D)
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
arkadaşlar burası benim memleketim. kocayaylada kendirde doyasıya doğayı ve toyatayı yaşamanız benide gelemediğim halde mutlu etti. yolda bütün arkadaşları gördüm bilerek sollamadan peşlerinden takip ettim onlar keles girişinden kocayaylaya döndüler bende malesef kelese girdim. aracım binek olduğu için aranıza katılamadım görselleri izledikçe bende sizinle beraber gelmiş kadar oldum. inşallah kendime bir bj 60 veya hilux toplayacağım ozaman aranıza katılırım. ama biraz zamana ihtiyacım var. birde sizin gibi tecrübeli arkadaşlara. herkese bol çamurlu günler ..
Çok güzel bir buluşama yaşadık, ilk başta bu buluşmanın gerçekleşmesi için büyük emek veren Recep Abi ve arakadaşlarına yürekten teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık herşey çok güzeldi.
Bu güzel ortamın oluşmasına katkı sağlayan, katılan, fotolarla paylaşım yapan tüm arkadaşlarada teşekkür ediyorum.
Nice buluşmalara....
Dostlar ben ilk defa katıldım sizler ile birlikte ve çok keyif aldığım bir kamp oldu. Tanıştığım herkese selamlar güzel ve bol kazanlı hafta diliyorum. Sevgiler