Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VoDaFoNeCeLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,458
Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

Bu harika bir haber
Bir an önce sonuçlanıp kardeşimizin ihtiyacına kavuşmuş olması çok sevindirici.

Ben de gönderdiğim miktarın diğer projede kullanılması fikrini onaylıyorum.
Harcadığınız emek için ayrıca teşekkür ederim.

Etiketler

Arkadaşlar bu ara üzerimde bir karabuluttur dönüyor.. Bu kez benim ekibimden bir kaza haberi.. Bu sabah. Şükür ki bir şey olmamış canlarına.. Kaza haberlerini tamamen ayrı bir başlık yaptım, ayrıntılar için buyrun ; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45336.new#new

abim o karabulut değil,

hız / dikkatsizlik / acelecilik felaketlere kapıyı açıyor sonrası malum: Allah Akıl vermiş sen doğru kullanmıyorsan buna şanssızlık veya her ne ise... dememelisin

dikkat...
dikkat...
dikkat...

Çok haklısın Nejat abi. Çok teşekkürler.

Arkadaşlar ; Sizlerden gelen mesajlara göre bende biriken 1550 Ytl'nin geri dönüşümünün ne şekilde olacağı şekillendi.
Yardımda bulunan tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.
Bu mesajı yazdığım saatte eve girdiğimi, geri kalan zamanda çalıştığımı göz önünde bulundurursak, listeleme işini çabuk bitirdiğimi dahi söyeleyebilirim
Bugün itibarıyla, gönderilen tutarları, göndericilerin adı ile beraber, Cihan Bey'in hesabına aktarmaya başlıyorum.
Ödemelerini kendi hesaplarına geri iade isteyen arkadaşların hesaplarına da gün itibarıyla tutarlar aktarılacaktır.
Tam isim ve soyisim bilgilerini bankadan edindiğimde, sadece baş harfleri ve tutarları yazarak buraya son kez olmak üzere listeleyeceğim.
Bir kez daha teşekkürler.

Furkan Bey,
Sizde toplanan miktarın geri kalanını (sahiplerine iade ettikleriniz dışındaki 1.010 TL kısmı) Kars Projesinde kullanmak için bekletmenizi rica etmiştik.
Artık proje sonlanmak üzere.
Rica etsem kalan miktarı dernek hesabına gönderebilir misiniz.
Uzun zamandır defalarca hatırlatma yapmamıza rağmen sizden geri dönüş alamıyoruz.