KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar hiç genişletilmiş cj gördünüzmü?
2 yıl kadar önce seyrantepe sanayide arkadaşımın vasıtası ile gördüğüm bir cj resmen akıllara zarar nitelikteydi.
Anlattıklarına göre kaportanın tam ortasından aracı dikine kesmişler ve 30 cm genişletmişler. Araç resmen humvee genişliğinde ve edasındaydı
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgileri paylaşırsa sevinirim
evet bir dönemler baya moda idi dediğin gibi tam ortadan kesilip genişletiliyodu maliyeti yüksek olmasına rağmen tahminn benim bildiğim bir 10 tane kadar böyle araç var ))..atilanınki mustafa abi defransiyelerden geniş ön arka wagoner onun
bu araçların maliyetleri ne olur acaba.
Bana söylenildiği kadarı ile plakalı motoru ve şanzımanı olmayan komple yapılı bir araç varmış lacivert renkte bunu alsak ne kadar bir masraf ile ( yaklaşık olarak tabii ) kullanılabilir hale gelir.
motor
şanzıman
motorun ruhsata işlenmesi
işçilik
ankara da vardı , cj 8 satılık siyah renkli. esat ta. a da 30 cm genişletilmişti, farları filan değişmişti, çok güzel duruyordu. o zaman da çok beğenmiş ve merak etmiştim. nasıl oluyor diye. camlar ve şasi nasıl bir işlemden geçiyor acaba
camları özel ölçü yaptırabiliyorsun
artısı geniş iç hacim ve hummvee benzeri bir görüntü. Tabi bunu çamurlukları şişirmeden yapmak lazım kasa genişlemesi gerekiyor.
eksisi arazi kabiliyeti daha azalır diye düşünüyorum