KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Kocaeli grubu döndü , herşey çok güzeldi başta yaptığımız arızadan sonra neredeyse bütün gün bizimle ilgilenen Mesut abime , Reha abime , Umut abime çok teşekkür ediyorum ,
Saygılar .
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Arkadaşlar,
izlenim ve fotoğraflarımızı lütfen , http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66695.0 linkinden paylaşalım. Herkese tekrar çok çok teşekkürler, bizleri yalnız bırakmadığınız için, sevgiler, reha
Herkese selamlar,
Kocaeli grubu olarak sağ salim döndük.
Boluya gidişimizde otoyolda aracımızın arızalandıktan sonra Reha ya ve Mesut'a verdikleri destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sanayide bize gereken ilgiyi göstermelerini sağlayan Ender arkadaşıma da teşekkürlerimi sunuyorum.
Bir gezinin bu kadar güzel ve keyifli geçeceğini inanın tahmin edemezdim.
Ben de şimdi eve döndüm, birazdan çektiğim fotoğrafları koyarım.
Reha abi çok sayıda fotoğraf çekti, asıl hikayeyi o fotoğraflardan takip edebilirsiniz.
Çok keyifli, zevkli bir geziydi.
Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler.