GEZENBİLİR Admin Mesajlar 126 Tepkime Puanı 3 Yaş 25 Web www.gezenbilir.com 8 May 2008 #1 <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=29633">velespitci68</a> - Arif
velespitci68 GİDEMEDİĞİN YER SENİN DEĞİLDİR... Mesajlar 19 Tepkime Puanı 0 Yer NERDE OLMAK İSTERSEM ORDAYIM...68100 AKSARAY Web www.aksaraydogaseverler.tr.gg 15 Haz 2009 #2 Ynt: Gezenbilir Aksaray Grubu Ad - Soyad: Arif Doğum Tarihi Ve Yeri: Memleket: Semt: İlgi Alanı: Doğaya aşık olan bisiklet hastası birisiyim. Her türlü doğa sporunu yapıyorum. Not: Aksaraylı hemşehrilerim merhabalar. Sizlerle ayrı ayrı tanışmak isterim, mesajlarınızı bekliyorum.
Ynt: Gezenbilir Aksaray Grubu Ad - Soyad: Arif Doğum Tarihi Ve Yeri: Memleket: Semt: İlgi Alanı: Doğaya aşık olan bisiklet hastası birisiyim. Her türlü doğa sporunu yapıyorum. Not: Aksaraylı hemşehrilerim merhabalar. Sizlerle ayrı ayrı tanışmak isterim, mesajlarınızı bekliyorum.
rauf_468 4X4 TOYOTA HILUX 2.5 D-4D ! Mesajlar 148 Tepkime Puanı 2 Yer Konya Web www.celebilerhidrolik.net 10 Ocak 2011 #3 Ynt: Gezenbilir Aksaray Grubu Ad - Soyad:Rauf ÇELEBİ Doğum Tarihi Ve Yeri:1990 KONYA Memleket:KONYA Semt:MERAM İlgi Alanı: Doğa gezileri,off-road,motor sporları,yüzme,serbest dalış... Not: Aksaray üniversitesi mak. müh. bölümünde okumaktayım.Aksarayda yapılan etkinliklere katılmak isterim.Saygılar...
Ynt: Gezenbilir Aksaray Grubu Ad - Soyad:Rauf ÇELEBİ Doğum Tarihi Ve Yeri:1990 KONYA Memleket:KONYA Semt:MERAM İlgi Alanı: Doğa gezileri,off-road,motor sporları,yüzme,serbest dalış... Not: Aksaray üniversitesi mak. müh. bölümünde okumaktayım.Aksarayda yapılan etkinliklere katılmak isterim.Saygılar...