KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bakıyorum neredeyse bütün illerin var amasya giib doğay la iç içe bir şehirde neden kuramıyalım ki böyle bir külüp çok mu maliyet ister acaba ,, dostum gel bu işe bir el atalım bizz neder sin olmaz mı acabaa
olur tabiki neden olmasın ama burdaki 4x4 ler biraz şehirli yıkatıp parlatıp gezme derdindeler benim arabada özellikle bahar aylarında çamurdan görünmüyor senin meslektaşlar ters ters bakıyolar bazen sen hele bi gel de klüp kurmak kolay ben kafa dengi bikaç kişi daha ayarladım suluova ve taşovada çok safkan 4x4 var onlarla irtibata geçerim
walla ok ozamann zaten muhtemelen dönüste bir xj alırım insallahh sen takma bizim meslektaşları ben konusurum gelınce düşünmesi bile heyacan verici süper olurrr
amasyada bu sporla ilgilenen varmı die çok merak etmiştim. sizler gibi güzel abilerle tanışmak isterim. yaş 17. 4x4 arabada yok ama çok büyük bir merak var. amasya'da da bir grup kurulursa çok güzel olur...