Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 1. Dönem

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,334
dün görüşmüştük Can Beyle biz 2 kişi olarak katılmak istiyoruz hafta içi ve gece tercih.05302125216 Ertan Kobak

Etiketler
Saatleri uygun olursa, benim tercihim mesai saati sonrası olur, katılmak isterim.
0 533 411 57 17 Alpaslan

Merhaba Can Bey ben Özgür. Sizinle telefonda bugün konuştuk. Ben de katılmak istiyorum. Tel: 537 4190042 mail: gurocako@yahoo.com

ben de katılmak isterim... bir de ders saatleri 19.00 ve sonrası olsa...
05544319882

Herkese iyi günler,

Ülkeye bugün döndüm, bu akşam ve yarın yapacağımız programlara binaen sizleri bilgilendireceğim ve eğitimlere başlayacağız. Gelişmeler için lütfen takipte kalın.

Günaydın,

Programları yaptık. Hafta içi ve hafta sonu eğitimleri diye ayırmaksızın tek parçada götüreceğiz. Hafta içi ders günleri Salı ve Perşembe, saat 1830-2030 (saat konusunda +- 30 dakika sizlerden gelen taleplere göre oynayabilir) arası, hafta sonu ise Cumartesi günleri saat 1100-1400 arası olacaktır. Derslere bu hafta başlıyoruz, 1 Nisan Salı günü ilk dersimizi yapmayı planlıyoruz.

Şimdilik her şey bu kadar, aklınıza takılan bir durum olursa telefonum her an açıktır.

Merhaba,

Kayıt için bir fotoğraf rica ediyoruz, derslere ait notlar haricinde bazen sözle geçen kelime ve tabirleri not etmek için de bir not defterine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunun dışında herhangi bir bilgi/belge gereksinimi yok.

Selam,

Salı geceleri nöbetçi olmam ve cumartesileri tam gün çalışmam nedeniyle maalesef katılamayacağım...
Başarılar dilerim

Erdem UZunoğluuuuuuu

SON KONULAR - FORUM