KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
valla bütün gün arabayı temizledim , garajı temizledim , kars ,öncesi son bakımları yaptım , malzemeleri hazırladım vs vs, yoksa kaçırmazdım , yapardık 3 birarada kısmet birdahaki sefere artık ,ne oldu nerde gezi fotosu filan yokmu ,bari onlara bakıp avunalım : D
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)
önce Japon'cu, Suzuki'si olan bir arkadaşın daha sonra amerikancı olması ve akabinde japonlar şöyle japonlar böyle.Yok batarsanız ben çekerim falan filan gibi biz asil japonlara ileri geri laflar etti.Ama şunu unutmuş olmalı ki Japon çetesi ile hiçkimse baş edemez ;D(Bakınız Kirmir gezisi,Yavuz abi) Şimdilik bu fotoğraflar ile Murat(varhub) arkadaşımıza bir uyarı gönderiyoruz.Ancak eğer kendisi akıllanmazsa eylemlerimiz şiddetle devam edecektir.
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)
Muratı yalnız bulmuşsunuz çökmüşsünüz eee o kadar caponcu anca bir amerikalıyla başedebilmişsiniz
Murat kardeşim seni bu gezide mecburen yalnız bıraktım çünki benim canavar servisteydi çok istemiştim cumartesi akşama tamamlamayı ama elimizde olmayan sebeplerle pazartesine kaldı yoksa seni bu caponculara muhtaç etmezdim ;D ;D ;D
Arkadaşlar mutfaktan yeni çıkabildim, ağız sütünü hemen pişirmem gerekiyordu, pişirirken sürekli karıştırmak gerekiyor üstelik birde soğutmak için sürekli karıştırmak gerekiyormuş, tabii bu saate kadarda mutfakta kaldım, ama çok güzel oldu
Çok keyifli ve zorlu bir parkurda gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizi sorunsuz olarak 16 araç katılımı ile gerçekleştirdik.
Etkinliğimize katılan ve katılmak istediği halde zorunluluklar nedeniyle katılamayan tüm arkadaşlara çok teşekkürler ediyorum.
Sivas'tan ve Konya'dan katılan arkadaşlarımıza ayrıca teşekkürler ediyorum.
Rehberlerimiz Ecmail ve Enişteye çok çok teşekkürler ediyorum.
Evimden alan Can'a, dönüşte eve bırakan Yavuz'a çok teşekkürler ediyorum.