KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)
Sonuç olarak bendeki dökümanın sonuna geldik. Katılan katılamayan herkese çok teşekkür ederim. Geçen sefer daha çok çamur vardı ama karanlıktı, fakat bu sefer az çamur bol manzara vardı, yinede çok güzel bir gezi oldu.
Ama acaba çamurlar tamamen kurumadan 3ncü bir sefer yapsak mı acaba Hani belki 2-3 sulama kamyonu tutar onlarıda önden göndeririz Ne dersiniz ;D ;D ;D
Bu arada co-pilotum Canan'a bu güzel fotolar ve videolardan dolayı çok çok teşekkür ederim. ;D ;D ;D
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)
Arkadaşlar gerçekten muhteşem bir gezi olmuş, fotolar için teşekkürler. Maalesef şehir dışında olmam nedeniyle son gezilere katılamadım ama inşallah artık rahatlıyorum ve bundan sonraki gezilere katılabileceğim. Görüşmek dileğiyle...
Resimler ve fotoğraflar aynı anlama geliyor gibi ;D ;D ;D
İlaçların etkisinden video diyecektin herhalde
Bülent videoda sansür var ??? senin defenderi. çeken ikinci jeep gözükmüyor : : :
Ama senin defenderinde peşpeşe iki jeep çekecek kapasitede desem yalan olmaz 8)