KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)
yavuz abi sen bakıyorum suburbanı günlük kullanmaya başladın...gerçi öylede rahat olur sabah evden çıkıyosun şöyle bir ufuğa doğru bakış sonra gözün nerden kestirdi ordan nasıl olsa heryol paris on off farketmez ;D ;D ;D
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)
Arkadaşlar,
geçen haftaki gezinin tadı damağımda kaldı.
Bu hafta sonu (21 Mart Pazar) aynı güergahı tekrarlamak istiyorum.
Ancak, tek başıma cesaretim yok.
Bu hafta sonun aynı rotayı -veya farklı - izlemek isteyenler varsa, ben hazırım.
Bülent Abi merhaba, orada girdiğimiz dere boyunca yer yer içinden yer yer dışından Kızılırmak birleşme noktasına kadar bir etkinlik hazırlığı içindeyim, keşfini tamamladıktan sonra konuyu açacağım
İstersen biraz bekle hep birlikte olalım yeniden ..
Bu arada bu hafta sonu Mühye'de hazır olan Off-Road parkurunda çamur isteyen arkadaşlar için bir araya gelelim, çamur ve parkur çok güzel, aynı zamanda mangallarımızıda yapabileceğiz.
ceranus' Alıntı:
Bülent Abi merhaba, orada girdiğimiz dere boyunca yer yer içinden yer yer dışından Kızılırmak birleşme noktasına kadar bir etkinlik hazırlığı içindeyim, keşfini tamamladıktan sonra konuyu açacağım
;D ;D ;D ;D ;D Fatih, çok güldüm, bu gidişle hiç doyulmayacak sanırım o parkura ;D
Bu defa Akçaali olmayacak elbette, çünki Akçaali'den sadece geçeceğiz dere yatağına ulaşmak için sonrasında Kızılırmak'a kadar kimbilir nerelerden gideceğiz
ceranus' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D Fatih, çok güldüm, bu gidişle hiç doyulmayacak sanırım o parkura ;D
Bu defa Akçaali olmayacak elbette, çünki Akçaali'den sadece geçeceğiz dere yatağına ulaşmak için sonrasında Kızılırmak'a kadar kimbilir nerelerden gideceğiz
Zerrin hanim bu gidisle siz ve Ankara grubundaki arkadaslar Akcaali parkurunun guzelligi ve size yakin olmasi yuzunden kamp'li 2 gunluk bir organizasyon yapmiyacaksiniz bekliyoruz hala ..
Nisan ayi sonuna dogru biz kampli bir kapadokya bolgesi gezisi planliyoruz ama bakalim ..simdilik kesiflerimiz devam ediyor ..
selamlar,