KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben gelemesemde sizin adınıza sevindim, iyi eğlenmişsiniz. Şu an Çankırı ' dayım, çok merak ettiğim için int.kafede resimlere bakıyorum. Sivasa gelince acısını çıkaralım görüşürüz.
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)
byseyyah' Alıntı:
Yine bensiz gitmeyi başardınız :'( .
Ben gelemesemde sizin adınıza sevindim, iyi eğlenmişsiniz. Şu an Çankırı ' dayım, çok merak ettiğim için int.kafede resimlere bakıyorum. Sivasa gelince acısını çıkaralım görüşürüz.
Şans, ne yapalım. Mühim olan sizin eğlenmeniz. Ben çankırıdayım ama yinede sizden ayrı kalamadığım için hemen internet kafeye geldim . Gönüllerimiz bir olsun. Selamlar...
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)
Paylasimlariniz icin tesekkurler arkadaslar... devamini bekliyoruz . cok keyifli bir gezi oldugu goruluyor ... maalesef bana kismet olmadi...
Bulent sagolsun Defender'lari herzamanki gibi iyi temsil etmis..
Selamlar,
Off_Road' Alıntı:
Paylasimlariniz icin tesekkurler arkadaslar... devamini bekliyoruz . cok keyifli bir gezi oldugu goruluyor ... maalesef bana kismet olmadi...
Bulent sagolsun Defender'lari herzamanki gibi iyi temsil etmis..
Selamlar,
byseyyah' Alıntı:
Yine bensiz gitmeyi başardınız :'( .
Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş, paylaşımlarınız için teşekkürler.Resimleri gördükçe parkuru hatırladım, biz geçtiğimizde çok daha sulu çamurdu.Aynı parkuru gündüz geçemediğim için üzgünüm kısmet diyelim.
Başka resim yokmu, yada video merakla bekliyorum.
Muhteşem güneşli bir günde çok güzel bir off-road etkinliği oldu, yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Katılan ve tanıştığım herkese herkese kattıkları renk için ayrıca teşekkür ederim. Tolgaaaa, bundan sonra mangallar amerikalının önünde olacak haberin ola! Ama tebrik edemeden duramayacağım seni. Hangi arada derede hazılradın yahu anlamadık, seni sürekli mangalın başında görüyorduk oysa! Yanlız direksiyon kısmına bir kukla falan yerleştirin de çektiğiniz daha bir inandırıcı olsun! Baba bir komploya gittin Murat yaw!