Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 314
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,064

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

torpilli resimler

Ah ah

torpile deavm

Herkese Merhaba,

Bizde daha yeni geldik. Ufuk abinin dediği gibi gezide herşey vardı ve muhteşem bir gezi oldu. Araçlarla çamura daldık, kaldık, çıktık, kurtarıldık Çok güzel bi ateş yaktık, yemeklerimizi yedik ve en son güzel bir rotayla Ankara'ya dönüş yaptık. Bende çok güzel fotolar ve video var ama maalesef fotoğraf makinasından bilgisayara atmayan yarayan kablo ofisimde olduğu için ancak sabah atabileceğim. İlk gezim olmasına rağmen gerçekten çok eğlendim; hepinizi tandığıma çok memnun oldum, arkadaşlığınız ve sıcakkanlılığınız için çok teşekkür ediyorum. Ufuk abi battığım yerden çıkmamdaki yardımların için tekrar teşekkür ediyorum.

Bir sonraki gezide görüşmek dileğiyle,

Cenk

çok güzel kareler devamını bekliyoruz..

Meltem Reklam Kokan Hareketler Bunlar ;D ;D ;D

Bu arada ben sizin arabayı ne zaman plakalı göreceğim yine plaka yok ortada ;D ;D ;D

Bu arada plakamı ben çıkardım. Geçen geziden edindiğim tecrübe ile artık plakalarımı söküyorum. ;D

torpil bitmedi)))

Tolga bir duvar yazısı derki tecrübe yediğin kazıkların toplamıdır demekki sende tecrübe kazandın ;D ;D ;D

Ufuk abi sen çamura batmamışsın ama çayları sen demlemişsin diyes duydum hatta bu arada seviye yükseltmiş çaydanlıktan semaverliğe terfi etmişsin diyo millet eeee milletin ağzı torba değilki büzesin derler olmasa da oldu derleeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
yok yok değil

beni çeken olmamıştır

ufuk abi yakında eskişehire gideceğiz bin trene gel abi jeeple gelme şehir içi gezi düşünüyoruzda ))

benım fotolar yrn akşam eklerım siteye yrn lastık bakıcam da bütün gün, lastiğimi yardımda

gitti güzelim lastik