KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ufuk abi sen çamura batmamışsın ama çayları sen demlemişsin diyes duydum hatta bu arada seviye yükseltmiş çaydanlıktan semaverliğe terfi etmişsin diyo millet eeee milletin ağzı torba değilki büzesin derler olmasa da oldu derleeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;D ;D ;D
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)
Herkes baya eğlanmiş anlaşılan tanışam fırsatımız olmadı ama en kısa zamanda sizlerle beraber bir etkinlikte beraber olmayı istiyorum.Aracımda bir iki eksik var ama en kısa zamanda halledip geleceğim çamurlara bulanmaya gerçi resimlerden gördüğüm kadarıyla sorun teşkil etmezdi ama olsun,enkısa zamanda tanışmak dileğiyle.
Yaw bir gezide de plaka aksiyonu olmasın ama bu arada olmazsa melteme görev verelim hatta belli bir de maaş bağlayalım gezilerin plaka arayıcı timinin başına geçsin epey bir tecrübe kazandı bu konuda zaten ;D ;D ;D
alpay06' Alıntı:
Herkes baya eğlanmiş anlaşılan tanışam fırsatımız olmadı ama en kısa zamanda sizlerle beraber bir etkinlikte beraber olmayı istiyorum.Aracımda bir iki eksik var ama en kısa zamanda halledip geleceğim çamurlara bulanmaya gerçi resimlerden gördüğüm kadarıyla sorun teşkil etmezdi ama olsun,enkısa zamanda tanışmak dileğiyle.
Abi yok be boyanınca tüm özelliği kaçar şimdi oysa biz senin antika çaydanlık modundaki semaver halini seviyoruz hem benim ufak oğlan da beğenmez sonra senin makineyi ;D ;D ;D
.com' Alıntı:
Yaw bir gezide de plaka aksiyonu olmasın ama bu arada olmazsa melteme görev verelim hatta belli bir de maaş bağlayalım gezilerin plaka arayıcı timinin başına geçsin epey bir tecrübe kazandı bu konuda zaten ;D ;D ;D
.com' Alıntı: