KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)
Teşekkür ederim Ferdane Hanım, aranızda olmak ve sizleri tanımaktan çok mutlu oldum. Fotoları elimden geldiği kadarıyla çekmeye çalıştım ama 2.kısımda hava şartları fena olduğundan ancak bu kadar çekebildim. Videoyu nasıl atıcam, güzel çıkmış
Can, sana tekrar geçmiş olsun, talihsizlik oldu, stepnenin sorun çıkarmaması iyi oldu bu arada, taşlar yolda acayip sivriydi çünki..Barış fotoğrafları ne zaman yükleyecek, onda da çok güzel kareler var..
jan' Alıntı:
benım fotolar yrn akşam eklerım siteye yrn lastık bakıcam da bütün gün, lastiğimi yardımda
Merhaba Alpay, aracında ki eksikler gün geçtikçe ve arazi içinde kullandıkça daha iyi fark ediliyor, keşke katılsaydın, bir sonrakine bekleriz artık..
alpay06' Alıntı:
Herkes baya eğlanmiş anlaşılan tanışam fırsatımız olmadı ama en kısa zamanda sizlerle beraber bir etkinlikte beraber olmayı istiyorum.Aracımda bir iki eksik var ama en kısa zamanda halledip geleceğim çamurlara bulanmaya gerçi resimlerden gördüğüm kadarıyla sorun teşkil etmezdi ama olsun,enkısa zamanda tanışmak dileğiyle.
Ben bunu saymıyom bana ne oynamıyom işte adaletmi bu biz gidip öğrenci servisi kullanalım millet arazide keyif yapsın çatur çutur çatladım bende kızdım alacam yanıma tongucu ahmeti hakanı ve okşanı batarsam çıkarsın diye ufuk abiyi basıp gidecem en rezil çamurun içine debelenip durayım saplanırsak okşan itsin çıkarsın arabayı ;D ;D ;D
.com' Alıntı:
Ben bunu saymıyom bana ne oynamıyom işte adaletmi bu biz gidip öğrenci servisi kullanalım millet arazide keyif yapsın çatur çutur çatladım bende kızdım alacam yanıma tongucu ahmeti hakanı ve okşanı batarsam çıkarsın diye ufuk abiyi basıp gidecem en rezil çamurun içine debelenip durayım saplanırsak okşan itsin çıkarsın arabayı ;D ;D ;D
Abi sana o kadar dedim birine devret şu öğrenci servisi işini diye,çatladığın kadarda oldu bu gezi,çamur,kar,buz ne ararsan mevcuttu.Orman geçişleri için orman muhafaza memuru ahmet,yol çevirmeleri için tonguç,batarsan çekmek için ufuk abi hepsi iyi fikir ama okşan off road kraliçesi ona araba ittirilmez ancak co pilotun yapabilirsin yada okşan fm den istek parça isteyebilirsin.Zaten duyduğuma göre oda emekliye ayrılacakmış artık ;D ;D ;D ;D ;D
Bu arada kezban öbür geziye kocaman bir tepsi baklava getirecekmiş,söz verdi.Kezbancım bülbülün çektiği dili belasıymış,gece millet acıkmış ve üşümüşken ev baklavası dermisin.Artık ellerinden öper ;D ;D ;D