Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009)
Sevtapcım senin bir çamur geçişini videoya çektim ama bilgisayardaki bi problem nedeniyle videoları izleyemedim...şimdi de yükleyemiyorum, bugün uğraşacağım
Valla nazar değdi Ayhan ama Alp'in değil
Dicimon, otoparktan çıkarırken otelin koruma görevlileri, civardaki taksici arkadaşlar ve en son da et aldığım kasapta yoğun ilgi ve iltifat gördü...
Ben o sırada içimden "ne olur Maşallah deyin" diye mırıldandım ama nafile :-\
Puan hanene -1 işlendi Ayhan İşler
Niyekine ??? Benim ne suçum var şimdi?? Alo deseydin gelip yardım ederdim Sevtap'çım, hatta aynı vakitlerde mangal-rakı kombinasyonu yapıyor olmama rağmen hatırın için gelirdim. Ama aslında haklısın Dicimon'un böyle bi numara yapabileceğini tahmin etmem gerekirdi )))
Neyse, en azından kazasız belasız evine ulaşmışsın..
Bi müsait vaktinde ya hocaya git arabanı okut, ya da en yakın toyota bayiine git ve yapmak istediklerinin keyfine var ))
nautilus' Alıntı:
Sevtapcım senin bir çamur geçişini videoya çektim ama bilgisayardaki bi problem nedeniyle videoları izleyemedim...şimdi de yükleyemiyorum, bugün uğraşacağım
ayhanisler' Alıntı:
Niyekine ??? Benim ne suçum var şimdi?? Alo deseydin gelip yardım ederdim Sevtap'çım, hatta aynı vakitlerde mangal-rakı kombinasyonu yapıyor olmama rağmen hatırın için gelirdim. Ama aslında haklısın Dicimon'un böyle bi numara yapabileceğini tahmin etmem gerekirdi )))
Neyse, en azından kazasız belasız evine ulaşmışsın..
Bi müsait vaktinde ya hocaya git arabanı okut, ya da en yakın toyota bayiine git ve yapmak istediklerinin keyfine var ))
Birsey degil Alp...... (ne cok soylettin bana bunu Gordugun gibi herkez elinden geleni yapiyor....Bu gun ben yarin sen ... Ordaki ortam boyle... kimseyi birakip gitmek yok ....Guzel dostluklar kuruluyo vs vs busefer biraz kopukluk vardi ama onemli degil .....