İlgi Alanı: Doğaya en az zarar verecek şekilde dağcılık,spor tırmanış,doğa yürüyüşü ve kısmet olursa tur kayağı ve base jumping.
Not: Herkese merhaba ben Aykut nickimden dolayı herkesten özür diliyorum alelacele yazılmış bişeydiAranıza yeni kaltıldım sayılırım.Hacettepe Kimya Mühendisliğinde okuyorum.
2 senedir Hüddosk(Hacettepe Üniversitesi Dağcılık Ve Doğa Sporları Kulübü) çatısı altında aktif olarak tırmanış yapıyorum.Tırmanışa giderken durup bir çiçeği koklayamamak içimde ukte kalmıştır tırmanışın yanında yeni doğa yürüyüşü rotaları açmak gibi bir arzum var.
Selamlar,
Adım Hüseyin Naktürk, 1972 Ankara doğumluyum.
Aslen motosiklet ile ilgileniyorum ama motor taşırız diye aldığım pickup ile arazide dolaşmaya da olabildiğince başlamış oldum.
Çukurambar/100. yıl da oturuyorum.
sevgili okan tozun arkadaşımızın hazırladığı doğa dostu off road programı izci için 1 dakikanızı ayırıp aşağıdaki linkten oyunuzu kullanırmısınız
https://www.facebook.com/questions/578655615489859/
"Gezenbilir Ankara Grubu" sayfamız (Diğer tüm şehir grup sayfaları) Ankara'da ikamet eden üyelerimizin kimler olduğunu kısa sürede öğrenebilmek amacı ile oluşturulmuştu.
İlerleyen zaman içinde standart format dışına taşan mesaj yazımları oluyor ve sayfa standartı bozuluyor.
Bu sebeple zaman zaman grup sayfaları içinde ki standart formata uymayan mesajlar uyarı yapılmadan siliniyor.
Tabii bu silme işlemleri çok geç tarihlerde yapıldığı için etkinlik duyurularınızın etkilenmeyeceğini söyleyebilirim.
Merhaba
Ben bu gün itibariyle 2001 Model 1.6 Otomotik Suziki Vitara aldım. Ancak zamanı olan bir arkadaştan yardım istemek durumundayım. Aracın arazi vitesleri bana çok karışık geldi. Bir arkadaş zaman ayırıp bu konuda bana pratik bir yardımda bulunursa çok sevinirim. Ankara'da yaşamaktayım. Şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.
Merhaba
Ben bu gün itibariyle 2001 Model 1.6 Otomotik Suziki Vitara aldım. Ancak zamanı olan bir arkadaştan yardım istemek durumundayım. Aracın arazi vitesleri bana çok karışık geldi. Bir arkadaş zaman ayırıp bu konuda bana pratik bir yardımda bulunursa çok sevinirim. Ankara'da yaşamaktayım. Şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.