Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,947

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Off-Road ve Kamp Etkinliğimiz sonrasında fotoğraf, video görsellerimizi ve anlatımlarımızı bu başlıkta paylaşacağız..

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

ARKADAŞLAR HALA KAMPTA TEKNOLOJİYE İLK ULAŞAN BENİM O ZAMAN BU FOTOĞRAFI BEN YÜKLERİM)))))))

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

ben de geldiler sandım

DURUN BEKLEYİN BİRDE ARKADAŞLARLA FOTOĞRAFIMIZ VARRRR.

KARAGÖL KAMPINDAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.SİZLERLE TANIŞTIĞIM İÇİN MUTLUYUM.

ATEŞ HIRSIZI İSMİNİZİ BİLMİYORUM.KAMPTAKİ ARKADAŞLAR AKŞAM 6 GİBİ AYRILACAKLARDI.İŞLERİM SEBEBİYLE BEN ERKEN AYRILDIM.

Malasef bu güzel etkinliğe katılamadık aracımızdan dolayı ama o güzel fotolarınızı bekliyoruzzzz....

evet bende fotoları merakla beklıyorum bakalım ne kadar çamurlandılar

Çok Çamur Olmadı Can abi ya

Ben de yeni geldim eve, çok güzel, dolu dolu bir kamp, Off-Road, küçük bir trekking, muhabbet, gece gökyüzü keyfi, yiyenbilir etkinliği gerçekleştirdik, katılan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum. Bu kadar uyunmlu ve bu kadar paylaşımcı Gezenbilir Ankara Grubumuzla gurur duyuyorum, aramıza yeni katılan arkadaşlarıma bir kere daha hoşgeldiniz diyorum..

Fotoğrafları daha sonra yükleyeceğim, makinemin şarjı bitti ;D

Benimkinin de Şarjı Bitti..Ama ben yüklerim..Ama Biraz Merak Edin ;D

Neler yapdiniz yahu