Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,999
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

Ben İzmir'e kampa gidiyorum, Bozdağ'da yapacağız, zamanı uygun olan herkes katılabilir, sonra Ankara'da bir akşam iftar yemeği programı hazırlıyorum

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

verdiğiniz bilgi için teşekkür ediyorum fırsat bulursam müstakil ziyaret etmeyi düşünüyorum

Vedat Bey geçmiş olsun kamptan ayrılırken hasta olduğunuzu farkedemedik,
kusura bakmayın.Gerçi bir ara siz başım ağrıyor demiştiniz ama hapta istememiştiniz
durum daha ciddiymiş demek

Zerrin İzmir'deki Bozdağ kampı ne zaman ayrıntıları alabilir miyiz lütfen

Ebrucum, 29-30 Ağustosta, linkini veriyorum, hep birlikte gidelim hadi

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=36349.0

Lütfen dikkatli olun yolu bazı yerlerde çok dar ve uçurum noktaları bu şekilde üstelik, yani tehlikeli..

asende' Alıntı:
verdiğiniz bilgi için teşekkür ediyorum fırsat bulursam müstakil ziyaret etmeyi düşünüyorum

Teşekkür ediyorum çok isterdim ama biz ev taşıyoruz keşke gelebilseydik

Size kolay gelsin canım, zor iş gerçekten..

hsbasar' Alıntı:
Vedat bey geçmiş olsun, ayrılırken bu kadar önemli birşey olacağını düşünemedik.
Dikkat etmek lazım

msmt' Alıntı:
Vedat Bey , çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.

melinda' Alıntı:
geçmiş olsun vedat abi.
iyileşebildinizmi bari?

etezel' Alıntı:
Vedat Bey geçmiş olsun kamptan ayrılırken hasta olduğunuzu farkedemedik,
kusura bakmayın.Gerçi bir ara siz başım ağrıyor demiştiniz ama hapta istememiştiniz
durum daha ciddiymiş demek

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Sağolun şimdi çok iyiyim.
En kısa sürede görüşmek üzere hoşçakalın...

Vedat geçmiş olsun,şimdi nasılsın?Resimler süper ,Hacere selam