Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,890
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

haberim var ablacım iyi geziler iftar projendende haberim var ama gelemeyince... neyse hepsi güzel olsun. sizin gezdiklerinizde benim...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

ceranus' Alıntı:
Aslında yaprak kımıldıyor, örneğin ben İzmir, Bozdağ kampına katılıyorum ve akşam yola çıkıyorum Önümüzde ki hafta buradayım, güzel projelrim var merak edin biraz

Güzel projelerinizi merakla bekliyoruz. Kış kampları bir o kadar güzel...

Bu aralar günübirlik etkinlik fikri varsa katılmak isterim. İlgili başlığı bulmak zor olabiliyor, göremezsem eğer hatırlatırsanız sevinirim

Bu güzel etkinleğe ben katılamadım. Fotoğraflar çok güzel emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık.

Nasıl da güzel bir kamp ve etkinlik yaşamışız, herkes dost, herkes mutlu .... Üstünden daha bir yıl bile geçmemiş, çok güzeldi, çooooookkkkkk.....

güzel fotolar

Tam 1 yıl önce de Işık Dağı Kampımızı gerçekleştirmiştik, şimdi yine gidiyoruz hepinizi bekleriz, linkimize buyrun

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59532.0

;D ;D.çok güzel