KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)
Yine dopdolu bir etkinlik yaptık. Metehanın da yazdığı gibi yedik, içtik, treking, off-road yaptık.
Daha önce tanıştığımız güzel arkadaşlarımızla buluştuk, özlem giderdik, yeni güzel arkadaşlıklar kurduk.
Eve ulaştık, aracaımızı boşalttık, yorgun ama keyifliyiz. Bakalım fotoğraf ekleyebilecek gücü bulabilecekmiyiz bu akşam.
Organize eden ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yeni bir etkinlikte buluşmak üzere
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)
Çok güzel bilir etkinlik oldu. Organizasyonda emeği geçenlere ve yeni tanıştığım beraber bir kamp ateşinin sıcaklığını paylaştığımız tüm arkadaşlara teşekkürler Gerçi Bengü ile biz yangelip oturan bilir ekibini temsil ettik ama bi dahaki sefere tüm aksiyonlarda başı çekeceğiz.. herkese mutlu bir hafta diliyorum ;D
Elimizde çok fotoğraf var, sanırım binden fazladır, ancak henüz küçültme işlemleri, yükleme işlemleri, seçme işlemleri zaman alacağı için ben akşama yetiştirmeye çalışacağım, Işık Dağı'n da olmak çok güzeldi, trekking çok güzeldi, off-road çok güzeldi, paylaşım çok güzeldi, hani gelmediğime üzülmeyeyim diyenlere duyurulur ;D ;D ;D
ceranus' Alıntı:
Elimizde çok fotoğraf var, sanırım binden fazladır, ancak henüz küçültme işlemleri, yükleme işlemleri, seçme işlemleri zaman alacağı için ben akşama yetiştirmeye çalışacağım, Işık Dağı'n da olmak çok güzeldi, trekking çok güzeldi, off-road çok güzeldi, paylaşım çok güzeldi, hani gelmediğime üzülmeyeyim diyenlere duyurulur ;D ;D ;D