Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,152
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

Offff....
Fotolar süper Sedat bey....
İçtenlikle tebrik ederim.....

Benim anlamadıklarım:
Sepetin üstüne niye çıkılıp, foto çekilir?
Niye zıplarken foto çekilir?
Niye yürüyüş yapılır?

İşime gelmeyenler:
Sepet üstüne çıkmak (çünkü çıkamam) ;D
Zıplamak (çünki zıplayamam) ;D
Yürüyüş yapmak (Çünki yürüyemem) ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

Zirveye varıyoruz, Mustafa bey son 50m yi açık havada çıkmayı tercih ediyor

Bana bu gezide eşlik ederek bir çok konuda yardım eden öz kardeşim kadar sevdiğim, sevgili baldızım

Yaşadıkları anın keyfini çıkarmasını bilen arkadaşlar ;D

2 günün yorgunluğunu uyuyarak gidermeye çalışan oğlum

Sen bir gel, bak biz sana neler yaptırırız ;D

Son fotoğraf olarak, Her gezide daha çok sevdiğim, iyiki almışım dediğim, nam-ı değer 'ihtiyar'

Sedat Bey , güzel fotoğraflar teşekkür ederiz,

Sedatcım, ellerine sağlık çok güzel kareler çekmişsin ve yüklemek için seçmişsin

Çok alemsin Alp, gece yüksek seslede gülemiyorum evdekiler çoktan uyudular, sabah bir daha okuyup rahatça güleceğim ;D

Asıl ben teşekkür ederim bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için.

galiba taş bize geliyor ama gördüğüm kadarıyla göl ,taş.böcek,ateş, başka dosluktan başka bişi göremedim işallah dediginiz kadar mutlusunuzdur ama ben ılk gezi kadar iyi olduğunu düşünmüyorum hani offfffff-road ,hani çamur.hani votka red bul,hani kopma ısınma fotoları,hani sadık dostlar kedi köpek,hani zuuu zuuuu,hani en önemlisi fotolar. ???

hsbasar' Alıntı:
Teşekkürler
Sarmalar göründükleri kadar lezzetliydi gerçekten ;D
evt ılk kampım ama besledik sarmayla börekle arkadsları:

melinda' Alıntı:
evt ılk kampım ama besledik sarmayla börekle arkadsları:
Yahu.......................... ;D

Alfonse' Alıntı:
Yahu.......................... ;D
ne bı tencere sarma nefis börek beğenemedinıizmi..
haa tekilayı saolsun amerıkalı arkds ben sevıorum dıe getırmıs tamda hasından
ama bırılerının gozu kldı ole az ıctık bıle sayılmaz alfonse bey

tamam tamam ılk gezınız belli ama dolmalar guzel gözüküyor hepinize afyet olsun ama uykumu o bıze yasak. ;D

BéğéNméméqh Né dhéméqh. KıshqhaNçLığımdhaN çatLıyh0rum