Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
Merhabalar öncelikle organize eden ve katılan herkese gezenbilir ailesine teşekkür etmek istiyorum.
Unutulmayanlar
-Doktorun gitar ziyafeti
-Hadise (yorum yok)
-Alfonso (grubun olmazsa olmazı)
-Kemal bey (Yumurta direnişi)
-Mürşat (Müthiş hazırcevap espriler kürek hatta vali beye)
-serkan hep destek tam destek Hakanla tabiki)
-Hakan foto (müthiş deklanşör hızı(topuk yaylasında kaç makine çıkardı hatırlamıyorum)
-En üzüldüğümüz tabiki Sevtap hanımın en zor şartlarda mücadele edip otobanda kalmasıydı
Merhabalar öncelikle organize eden ve katılan herkese gezenbilir ailesine teşekkür etmek istiyorum.
Unutulmayanlar
-Doktorun gitar ziyafeti
-Hadise (yorum yok)
-Alfonso (grubun olmazsa olmazı)
-Kemal bey (Yumurta direnişi)
-Mürşat (Müthiş hazırcevap espriler kürek hatta vali beye)
-serkan hep destek tam destek Hakanla tabiki)
-Hakan foto (müthiş deklanşör hızı(topuk yaylasında kaç makine çıkardı hatırlamıyorum)
-En üzüldüğümüz tabiki Sevtap hanımın en zor şartlarda mücadele edip otobanda kalmasıydı
teşekkürler engin aynı ortam ve alkollü içki çeşidi(!)tekrar sağlanırsa sesimi kaybedene kadar çalıp söylemeye hazırım..tabi kemal abi de olmazsa olmaz sevgiler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
bilun' Alıntı:
200 civarı foto çektim ancak tabiki hepsini forumda paylaşmamız mümkün değil, birkaç tane ekliyorum.
Özellikle yarışa katılan tüm araçların en az 3-4 fotoğrafı var, eğer yarışa dair fotoğraf toparlayamayan araç sahipleri olursa verilen mail adresine yollarım.(aracın dış görünümü ile ilgili bilgi yeterli olur, suyun içinde olduğundan plakalardan çıkaramayabilirim)