Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 129,588
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Neyi, ne kadar yaparsan yap aksilikler, engelleyemediğin davranışlar olacaktır.
Bu bağlamda düşünülmek ZoRuNda,

Bence,
Bence,
tekrar ediyorum,
BENCE,

Bu Etkinliğe Eleştri nAnKöRlÜkTür.......,​

Serkan bey,

Herkesin 10 15 dakikada geçtiği parkuru benim 21 dakikada geçmem dışında Her şey olabileceğinin en iyisiydi.........

Eleştirenler daha iyisini yapsın ellerinden öpüp, ömür boyu kul oluyum onlara

mezeci_67' Alıntı:
Hakan bey balık demeyin alınır o güzelim şey Lüfer..
Adnan abi lüfere bayılırım,şimdi daha çok canım çekti.Gece nasıl bir ortamda yediğinizi tahmin ediyorum zaten.İnşallah bir dahaki sefere hep beraber olur

Alfonse' Alıntı:
Ben seni çok sevdim Ufuk abi, çok kaliteli ve doğru bi adamsın, derdim yağ değil, yanlış anlaşılmasın lütfen....

Dostluğumuz payidar kalsın umuduyla.....
Alfonsecim benim mesajdan alıntı yapıp Ufuk abine teşekkür etmişsin Madem öyle Ufuk abinin adına ben sana teşekkür edeyim co pilotu olarak Keşke şu uzun ve güzel teşekkür mesajının altına Ufuk abinide iliştirseydin ordan okurdu mesajını. ;D ;D ;D Bizde seni seviyoruz ;D ;D ;D

Beni TüRk DoKtOrLaRıNa EmAnet Edİn....

....Mustafa Kemal ATATÜRK....

Medeniyetlerin Buluştuğu Coğrafya
...TüRkİyE...

[attachment=1]

Alfonse' Alıntı:
Hakancım, istediğin balık olsun, gece gündüz, ayda, dünyada, sakaryada, nerede istersen...
Alfonsecim çok teşekkür ederim,nezaketini bir kere daha gösterdin.Umarım yine bir kamplı etkinlikte beraber yemek nasip olur.O ortamda lüferin tadı bambaşka olur ama yanında sende ol tabi

Bolu tünelinden geçerken F-16 gibi ses çıkarıyordu. ;D ;D ;D

ozanyur' Alıntı:
ahh orda olsaydım da bende girseydim o gölete bende kalsaydım oralarda
bu arada geçmiş olsun egzoz kötü olmuş
Gölette kimse kalmadı, kalmaz, kalmayacak......

Sağol Ozan kardeşim,
Ama,
Egsoz kötü mötü olmadı, iyi oldu iyi....

pajeronun dostu pajero

anerkad' Alıntı:
http://img222.imageshack.us/img222/7469/resim070.jpg

alfonso egzoza karşı

Fotoğrafta göbeğim yerçekimine yenik düşmüş, bakmayın lütfen

Dmax pajero avcısı