KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
alpaslanepli' Alıntı:
Yaa işte fotoğrafçının kralını getirttik evine kadar da teslim ettik. Yani o güzel karalerde bizimde payımız var kaRRRdeşim
Dipnot: Araç giderken resim çekemiyor ;D
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
alpaslanepli' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun.
Merak etme abi ben kabak lastiklileri çok güzel temsil ettim. Onurlu bir mücadele verdim sizler için Hiç kurtarılmak zorunda kalmadım. Hem bide çamurda kabak lastik öyle güzel kayıyor ki en büyük keyfi benim aracımın içindekiler aldı. ;D
Sende Anerkad Engin Beycim bu resmi koydun ya kocaman, ben oldum abi, dalımdan düşerim artık, armut misali....
Rezil oldum, utanıyorum, ıyyyyy... iğrenç, hatun kişiler bakmaz artık bana ( göbekli seven çok, tecrübeyle sabittir ) ( göbekli seven çok da, horlayana bakan yok )
İşaret koyalım göbeğime, tam olsun
Bi de, eşofman giymişim, sporcu adam misali
[attachment=1]
alpaslanepli' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun.
Merak etme abi ben kabak lastiklileri çok güzel temsil ettim. Onurlu bir mücadele verdim sizler için Hiç kurtarılmak zorunda kalmadım. Hem bide çamurda kabak lastik öyle güzel kayıyor ki en büyük keyfi benim aracımın içindekiler aldı. Herkeste bir yardımcı pilot vardı bende üç Oda kontenjan o kadardı ondan
;D
Alpaslan ben oradaydım erkan14'ün vitarasında co-pil'olarak katıldım oyunlarada,onunda lastikler kabaktı,parkurun tamamında yanlayarak gittik Seni de izledim,üç yardımcı pilotu da ağırlık yapsınlar,yolda kalırsam aracı ittiririm diye aldığını düşünmüştüm..
Günaydın arkadaşlar aşşağıda vereceğim link Düzce Öncü tv bu haberin altında yorum bölümü var
etkinlik ile ilgili (+ ve -) leri buraya da yazarsak sevinirim silah atılması vs gibi konularada Düzce deki insanların
dikkati çekilmiş olur teşekkürler
http://www.oncurtv.com/news_detail.php?id=17594
jumanji14' Alıntı:
Land Rover Defender görünümlü altında chavrolet mekaniği,bu mekaniği hareket ettirecek V8,5700 cc benzinli motoru olan bir canavar,bir kaç resmi var önceki sayfalarda..
Bolu gurubundan bir katılımcı olarak Ateş beye katılıyorum,böyle bir araçla standart araçları yarıştırmak haksızlıktı..En azından böyle bir aracın geri vitesle yarışması gerekirdi
Ateş'e bende katılıyorum, Öncelikle arazi arabasıyla daha yeni tanışmış ve ilk gezisi olan arkadaşlarımızı psikolojik bir baskıyla bu yarışın içine itmek biraz acımazız olmuş. "bende belki yaparım, en azından deneyeyim" diye hiçbir donanımı olmayan hazırlıksız araçları ve yetersiz tecrübeleri ile hırs yapıp tam donanımın üstünde araçlar ve yılların tecrübesine sahip kişilerin önünde adeta yem olmuşlar. Neyseki kazasız belasız atlatılmış.
Birde şunlar olmasaydı;
- İllaki olmassa olmaz ısrarı ile atılan silahlar,
- Şuursuzca kamp alanında kalabalık arasında tozu dumana katıp hareket çeken araçlar.
Fakat bu iki olumsuz olay muhteşem bir organizasyonun sadece gölgesinde kalmış.
Alfonse bu arada belki henüz yeri değil ama; Senin eksoz komple yenisi ile değişecekmi? merakla bekliyoruz hazır değişecekse ne yapacaksın diye, bizimle en kısa zamanda paylaşırmısın?
Bir dip not: Günümüzde orjinal eksozu ile değiştirmek gereksiz bir masraf.