KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
alpaslanepli' Alıntı:
Kendine haksızlık etme bir şeyi gözden kaçırmamak gerek. Bu tecrübeli ve donanımlı araba sahipleri ilk çıkanlarda biz ve özellikle sen (15. olarak çıktın) o geçilen yerlerde iyice derinlik olduktan sonra geçtik. Sen o ilk gölette kaldığında ben ordaydım yayan off-road yapıyordum o sıra bütün parkuru. O kadar derinleşmişti ki artık sen gelmeden burada kesin askıda kalır diye Alfonse ile muhabbetini yapmıştık.
Kısacası pisti tamamlamış olman gerçekten başarıdır.
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
yesimus' Alıntı:
Bende yarış sonuçlarını merak ediyorum...Kim ne kadar sürede ,Kaçıncı oldu bilgisi paylaşılırsa sevinirim .
Evet bizede ayrı kupa verilebilirdi ,güzel fikir Murat bu konuda destekliyorum seni
Gelecek yıl eminimki daha iyi sonuçlar alacağız Sevtapta ,bende Gerçi ilk defa katıldım böyle bir yarışa ,benim için önemli olan kazanmak değil etapı sorunsuz bitirebilmekti.Bunuda başardığım için gönlümün birincisi benimmm
Sonuçlar elbette ki önemli benim için, gönül birinciliği ile idare edemem
Bence bu derecelere bakıp, buna göre sonuçlar çıkarmamalıyız. Mesela defalarca yarışmış olan Kemal veya Serkan daha üst sıralarda olurdu eğer araçları sorunsuz olsaydı. Gerek eğlence gözüyle bakılması gerek hazırlıksız gelinmesi gibi pek çok etken bu sonuçları ortaya çıkardı.
En iyi kendimden biliyorum, son su engelinden çıkışta Dicimonu uçurmak için söz vermiştim arkadaşlarıma ama hem yanlış vites seçtim hem de oluşabilecek arızalardan çekinip normal geçiş yapmayı tercih ettim ;D ;D
Fakat Doktor Bey'den özür dilerim, derecesini duyunca yüzüne karşı "sen nasıl 5. olursun" dediğim için
Gerçekten üzgünüm...
Ben bayan kupası ayrımı yapılmasını istemem doğrusu...
Hem "biz de varız" deyip hem "ama bayanız, idare edin" demek gibi birşey bu...
Eğer 1. olacaksak onlar kadar iyi olmalıyız bana göre
cidowsky' Alıntı:
ben bile bi tabanvay olarak bi ara o parkuru sulu geçişlerde felan tabanvay olarak off road yapmaya yeltendim açıkçası ama kiminle yarışacaktım orası meçhul eeee ödülde yok ucunda dedim o kadar çamurlanmaya gerek yok bi dahaki seneye bisiklet parkuru yapılabilir yada tabanvay bi parkurda olabilir bol çamurlu
Disco2'de 2" yükseltme ve 32" lastiklerle Aytuğ ön tamponu kırmıştı basit bir yerde, sizin aracı görünce kesin ön tamponu bırakacak dedik, ama arka tampon gitmiş, geçmiş olsun...