Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 129,656
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

helal olsun size...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

benim kaput

kimseden ses seda çıkmıyor ortalık sessizleşti orman gibisi var mı?bugünlük bu kadar.

öyle abi bu da iyi ilk defa girdiğimiz bir ortam offroad babında...buna da şükür ama bu gidişle ben A/T leri atar M/T lere geçerim

Sonuçlar yukarıda Yeşim ;D ;D

Sonuçlar elbette ki önemli benim için, gönül birinciliği ile idare edemem
Bence bu derecelere bakıp, buna göre sonuçlar çıkarmamalıyız. Mesela defalarca yarışmış olan Kemal veya Serkan daha üst sıralarda olurdu eğer araçları sorunsuz olsaydı. Gerek eğlence gözüyle bakılması gerek hazırlıksız gelinmesi gibi pek çok etken bu sonuçları ortaya çıkardı.
En iyi kendimden biliyorum, son su engelinden çıkışta Dicimonu uçurmak için söz vermiştim arkadaşlarıma ama hem yanlış vites seçtim hem de oluşabilecek arızalardan çekinip normal geçiş yapmayı tercih ettim ;D ;D
Fakat Doktor Bey'den özür dilerim, derecesini duyunca yüzüne karşı "sen nasıl 5. olursun" dediğim için
Gerçekten üzgünüm...

Ben bayan kupası ayrımı yapılmasını istemem doğrusu...
Hem "biz de varız" deyip hem "ama bayanız, idare edin" demek gibi birşey bu...
Eğer 1. olacaksak onlar kadar iyi olmalıyız bana göre

Alp bey 20 dakikada bitirdiği parkurun hızını alamamış birde yaya gitmiş. Bİrdahaki yarışta olursan unutma sana rakip var.

UFUK abi hazineyi buldun mu

kkayan' Alıntı:
öyle abi bu da iyi ilk defa girdiğimiz bir ortam offroad babında...buna da şükür ama bu gidişle ben A/T leri atar M/T lere geçerim

Disco2'de 2" yükseltme ve 32" lastiklerle Aytuğ ön tamponu kırmıştı basit bir yerde, sizin aracı görünce kesin ön tamponu bırakacak dedik, ama arka tampon gitmiş, geçmiş olsun...

orman çevirme hep kuzu olcak diilya

GSLH' Alıntı:
Alp bey 20 dakikada bitirdiği parkurun hızını alamamış birde yaya gitmiş. Bİrdahaki yarışta olursan unutma sana rakip var.

Biz yaya off-roadu şu sebeple yaptık. Bakalım Alfonse yaya olarak aracıyla gittiği süreyi geçebilecek mi?
Vee beklenmedik sonuç!

Alfonse + jeep grand chereoke 5200 cc = 21 dk.
Alfonse +metrodan alınmış 10 liralık çizmeler = 17 dk.