Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
Eve gireli yaklaşık yarım saat oldu.Ayağımın tozuyla yazmak istedim.Bu etkinlikte desteklerini esirgemeyen ve bizzat katılan başta Sayın Düzce valimize,Serkan beye,Düzce halkına ve emeği geçen diğer tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler,gönül dolusu sevgi ve saygılarımla.Tam anlamıyla mükemmel bir organizasyondu.Muhteşem doğasıyla çok keyif veren biryer ve etkinlikti..Merakla fotoğrafları bekliyorum.Bütün arkadaşlara selamlar
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
Muhtesem bir organizasyondu.. Serkan bey ve diger arkadaslara sonsuz tesekkurler. ~Duzce kalbimizde inanilmaz bir yere sahip oldu Ben kendi adima cok etkilendim Inanilmaz bir misafirperverlik.....doga harika yazicak kelime bulamiyorum (birazcik yoruldum ) Tekrar cok tesekkur ediyorum Tum dostlara selamlar...
Çoluk-çocuğun arasında silah atmayı marifet sayanların dışında,herşey mükemmeldi.Sayın Düzce Valimize,misafirperver Düzce Halkına ve emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
Cumartesi yağan yağmur ve topuk yaylası gezisindeki soğuk havaya rağmen harika bir geziydi,organizasyon mükemmeldi,emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..
yaaa arkadaşlar ben orda olmama ve cumadan gitmeme rağmen ne o bölgeye nede etkinliğe doyabildim hadi şu resimleri yükleyinde indirelim baka baka doymaya çalışalım hehe