Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,438
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Serkan bey müthiş fotoğraf.Meğer kirpi ne güzel hayvanmış

Etiketler

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

serkan beeeyyy bu tatlı şeyi nerde buldunuz yaaaaa ne kadar harika bi yaratık bu kirpi bende görebilmeyi isterdim canlı canlı onu aaaay yerim ben onu

cidowsky' Alıntı:
serkan beeeyyy bu tatlı şeyi nerde buldunuz yaaaaa ne kadar harika bi yaratık bu kirpi bende görebilmeyi isterdim canlı canlı onu aaaay yerim ben onu

Çiğdem hanım, kirpi yeme olayını birdaha düşünseniz...

yaaa evet arkadaşlar bide ben et yiyemiyorum normalde sadece bazen beyaz et yiyebiliyorum hehe şimdi evet bencede benim kirpi yeme olayından vazgeçmem gerek yaaa ııyyykkkkkkkk

beatrix' Alıntı:
Çiğdem hanım, kirpi yeme olayını birdaha düşünseniz...
Ben askerdeyken çok yedim.Tavsiye edebilirim. Ama benim yediklerim o kadar şirin değillerdi.Ya da şirin mi değil mi diye değerlendirmedim

uykusuz kalmak mı?benim için en keyifli sahne(!!)lerimden biriydi o gecegerçekten çok eğlendim ve birdahakine vokal grubu ve sevgili kaanı da ikna edip herhangi bir yerde herhangi bir kamp ateşi başında aynı güzel insanlarla beraber şarkı söyleyebilmeyi dört gözle bekliyorum..herşey için tekrar teşekkürler sevgiler...