Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,462
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

sevgili dr.ismail marti Jonathan için bir teşekkürüm olacaktı sana, o akşam edemedim bari burdan teşekkürlerimi ileteyim. eksik kalmasın.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Lütfen,
bi dinle ,inan açıklayabilirim,
gördüğün gibi değil,
bak bi geçmişimiz var,
inan açıklayabilirim....

Açıklayamazsın! Bittin sen. Ergun abinin bir Alp'i yok artık. Alpaslan'ı var mu ha ha ha!! ;D

KEMALS42' Alıntı:
Cüneyt bey foto çekenlerin elleri dert görmesin... ZJ lerde kaput açmış.. Pajerocuların morali düzeldi...

Alfonse kulakların çınlasın hemi. Bak pimpirikliğin yüzünden 5 derece yokuş yukarı hararet arttı diye kaput açtın. Malzeme arayan Pajeroculara fırsat doğurdun. Ben saymam Alfonse nin açtığı kaputu.

Alfonsenin kendi harareti aracada yansıyor.Araç ne yapsın ;D ;D ;D Adamdan enerji fışkırıyor ;DUmarım hiç eksilmez bu enerjisi.Alfonse sende biraz rahat ol artık ,bak açtığın kaputu bile haklı olarak saymıyorlar ;D ;D ;D

alper' Alıntı:
engin abi senin fotoları gönderiyorum,mail adresine...saygılarımla..
Alper bey benmi göremiyorum resimleri mailimde saygıyla...

Kaan (kkayan) Esin (mimesin) yahu arkadaşlar sayfanın güncelliği bitti bitecek ve sizde muhteşem fotoğraflar var. Acaba diyorum ne zaman paylaşmayı düşünüyorsunuz. Uyuşuk adamlar sizi

KEMALS42' Alıntı:
Sevgili Alfonse,
Unutma,topuk yaylasında eksoz unu bıraktığında yanında olan ve seni o bela demir parçasından kurtaranda,o kaputu açık olan pajerolardan biriydi.. üstelik tanımadan kızgın olduğun biri...
söze gerek yok

alpaslanepli' Alıntı:
Kıskanma abi Alp gittiyse Alpaslan duruyor
Arıza yapmayın!....
Sinirlendirmeyin, zıplatmayın beni....

Alfonse da, Alpaslan da hep buradaydı, oradaydı, şuradaydı.....
Hep de burada, orada ve şurada olacak...
Bi yere gitmeyiz..... Vinçlendik bi kere, kanca da açılmıyor

Ben çok sevgili Mert beyi, 20 dakika sonra da olsa, kamp alanına dört teker üstünde geri getirebildiğime şükrediyorum. Ne derecesi!

MC' Alıntı:
....................bir de bayanlar için ayrı bir kupa olsa güzel olurdu gelecek sene için nacizane tavsiyelerim
Katılıyorum, ama bi tek bayanların kupası eksik değildi.....
En sempatiğe......
En renkliye......
En şişmana - alfonse -
En yavaşa - alfonse -
En korkağa - alfonse -
En sağlam co-pilota - Sevgili Mert - Alkış, alkış, alkış.....
Bide Serkan' a kupa verilmeliydi........yani, kendikendine verebilirdi, mütevazilik etti

"Hanımların kupaları ve çiçekleri benden geri kalan kupaları siz hallediverin, ben karışmam, her işi ben mi yapıcam! "

[attachment=1]
[attachment=2]​

MC' Alıntı:
Bu araç ta hasar aldı sanırım sorunu neydi bilen var mı?
Sorduğunuz araç bu sanırım....

[attachment=1]

Pazar günü galiba debriyajı tamamiyle bitti, üzüldüm. Kullanan bey Ankara' dan Yavuz abiye çok benziyordu, o zannettim....

Ayrıca Cumartesi günü kopan egsozumu taşıdığı için teşekkür ederim.....

Bravo Alp, ellerine sağlık, kızların kupasını ve çiçeğini çok güzel seçmişsin