Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
cidowsky' Alıntı:
ben bile bi tabanvay olarak bi ara o parkuru sulu geçişlerde felan tabanvay olarak off road yapmaya yeltendim açıkçası ama kiminle yarışacaktım orası meçhul eeee ödülde yok ucunda dedim o kadar çamurlanmaya gerek yok bi dahaki seneye bisiklet parkuru yapılabilir yada tabanvay bi parkurda olabilir bol çamurlu
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
beatrix' Alıntı:
Alfonse bu arada belki henüz yeri değil ama; Senin eksoz komple yenisi ile değişecekmi? merakla bekliyoruz hazır değişecekse ne yapacaksın diye, bizimle en kısa zamanda paylaşırmısın?
Bir dip not: Günümüzde orjinal eksozu ile değiştirmek gereksiz bir masraf.
Aslında çok değişik bişeyler düşünüyordum ama, bu koşullarda gerek görmedim. Yarı ömründe olan arka susturucuyu kullandık sadece. Ön susturucu yerine 76' lık boru koyduk. Yanlız arka susturucadan sonraki boru çok bükümlü ve üretmek ustalık gerektiriyor gerçekten. Benim ustamdada olan boru bükme makinasının aynısından olan iki usta yapamam dedi. Ama, şanslıydım benim 15 yıllık egsozcum yaptı. Çok becerikli birisi. Sonuçta sadece arka susturucu kullanıldı, ses çok güzel, tavsiye ederim. En arka çıkışıda 90 lık borudan düz çıkardık, ucunu aşağı bükmedik. Tecrübe ettiğimiz gibi, Düzceye, Müzceye takılıyor...
Eksozcumun tanıtımınıda yazacağım ilgiyi konuya. Burada da bilgi vereyim. Headers' lara kadar kendisi üretebilen, akıllı ve düzgün birisi Ali Usta. Tavsiye ederim...
Gürbüz Oto Eksoz Servisi - Ali Usta
Oto Sanayi Sitesi, 2.cd., 29. sok., No:4, Şaşmaz / Ankara
Tel: 0 312 2780475
[attachment=1]
Not: Modaratörlerden rica ediyorum silmesinler bu mesajı Burada pekde yeri değil biliyorum ama çok faydalarını gördüm, mahcup olurum sonra.. Ok? Teşekkürler...
Alpaslan, alpaslan, şaka yapçam diye gaz verme modaratörlere, işime gelmiyor lütfen....
Resmide küçülttüm, bak....
Hadi aslanım, hadi canım...
Silmesinler, silmesinler...
Valla bida yapmıcam....
bilun' Alıntı:
............Bu forumda ve özel mesajla fotolarını talep eden herkese fotoları itina ile gönderilmiştir................. A l f o n s e a b i beni kolladığın için minnetarım fotolarını da attım tabi....................
Ben Sayın Valimizin en son parkuru geçtiğini biliyordumda, aracı kullandığını bilmiyordum....
Tebrik ederim...
Yeniden Herşey için şahsım adına teşekkür ederim...
Not: Valimiz Bülent Bey' de gezenbilir üyesi olsun....
Kafayı siteden kaldıramaz
Gezilerimizede de sizi görmekten onur duyarız sayın Valim....
(Çadırınızı kurmanıza yardım edebilirim )
Saygılar....
Sağlıcakla....
Alp TOKAT - Ankara.....