Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
ben geziye boludan katıldım bu benim böyle bir organizasyona ilk katılımımdı.gerçekten organizasyonu yapan serkan beyden kampçıların odun ihtiyacını karşılayan kardeşlerime kadar herkesin öz veriyle davranmaları çok güzeldi.emeği geçen herkese çok teşekkürler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
yaaa çok kötüsünüz yüreğime inecekti bu resimleri indirip facebookuma msn alanıma picasa webime koyup herkese göstermem lazım 1 ay anlata anlata bitiremem ben zaten şimdi bu etkinliği zaten yüklensin fotolar çiftlikteki toplu foto çekimini koyacam admin resmi olarak 4. alay 1. tabur askerleri ve komutan çido
emeği geçen herkeze başta serkan üzere çok teşekkürler. tüm detayları düşünülerek yapılan organizyando en ufak bir aksaklık olmadan (sevtap hanımın dönüş yolunda motoru nu bitirmesi haricinde) bitiren tüm arkadaşlara düzce valisini bizi yanlız bırakmayıp beraber olduğu için ve ayrıca 7 muhtarımızada teşekkürler.
hepinize kucak dolusu sevgiler.
Serkan Bey,
Şahsınıza ve emeği geçen tüm arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. Bize çok güzel bir haftasonu yaşattınız. Başta yöre halkı olmak üzere, sayın Vali ve diğer görevlilerin konukperverliği, etkinliği sahiplenmeleri son derece anlamlıydı. Onları bu etkinliğe inandırıp, böylesine bir destek sağlayabilmek de sizin şahsi başarınız diye düşünüyorum. Size, yöre halkına, tüm gezenbilir ailesi katılımcılarına tekrar tekrar teşekkürler.
Tekrarlarında görüşmek üzere..