Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 125,880
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Etiketler

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

alpaslanepli' Alıntı:
Şelalade biraz daha tepinseydik Show habere konu olacak kareler yakalayacaktın zaten
Abi zaten o şelaleyle ilgili süper fotolar var elimde

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Ama şelalede yukarıdan resmi bana çektirdin düşerim diye
askolsun Serkan bey siz teklif ettiniz ancak şelaleden ürkemedim desem de yalan olur

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

mimesin86' Alıntı:
ama öyle bir kareyi yakalamayı da isterdim hani
üzüldüm adınıza bir daha ki sefere

Nursel Yılmaz' Alıntı:
üzüldüm adınıza bir daha ki sefere
düşmenizi istemem tabiki ama düşen olur olursa da çekmek isterim tabi

mimesin86' Alıntı:
kim istemez

mimesin86' Alıntı:

Nursel hanım bu fotoğrafçılar kare yakalamak uğruna psikopat olabiliyorlar bazen . Yarış anında arka koltukta bir ağaca çarpsada o anı yakalasam diye fısır fısır dua ederken yakaladım ben bunu..

alpaslanepli' Alıntı:
Nursel hanım bu fotoğrafçılar kare yakalamak uğruna psikopat olabiliyorlar bazen . Yarış anında arka koltukta bir ağaca çarpsada o anı yakalasam diye fısır fısır dua ederken yakaladım ben bunu..
Tamam biraza olabilir psikopatlık ama o kadar da değil ya yarış anında zıplamaktan foto çekmeye fırsat kalmadı ki bu arada engini evindeyim ve engin gitar çalıyo

alpaslanepli' Alıntı:
anaaaa!! psikopatlıkta bayan erkek farketmiyor demek ki fotoğrafçılıkta..
elbette fark yaratan da bu tarz fotograflar.düsme konusunda da antremanlıyım merak etmeyin Meriç nehrine düşmüşlügüm var