Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
organizasyonun gece eğlencelerinde sizin emeğiniz çok geçti herşey için çok teşekkürler...lezzetle kahvaltı ve yemekler için de...ayrıca her şarkı başına ikram ettiğiniz güzel sıcak şarabın da tadı hala damağımda sıcak şarabı sevmeme rağmen o akşam içmek ayrı bi keyif verdi ...
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
Çok Sevgili doktor,
Doktor İsmail beyin ve Kaan beyin sözü var, bir sonraki buluşmada mutlaka tüm ekiple birlikte yine hazır olacağına dair.. ayrıca sizlerinde ağzına ve diline sağlık ki,çok güzel müzik dolu bir geceyi bizlere yaşattığınız için.. Ve şarap için asıl bizler sizden özür dileriz, Erken bittiği için bir sonrakinde hazırlıksız yakalanmamak için şimdiden aracımdaki buzdolabına 3 şişe attım bile.. söz kimseye içirmeyeceğim..
selamlar
lucifer' Alıntı:
organizasyonun gece eğlencelerinde sizin emeğiniz çok geçti herşey için çok teşekkürler...lezzetle kahvaltı ve yemekler için de...ayrıca her şarkı başına ikram ettiğiniz güzel sıcak şarabın da tadı hala damağımda sıcak şarabı sevmeme rağmen o akşam içmek ayrı bi keyif verdi ...
Çadırım çevresindeki tüm Doktor' lardan ve sakinlerden horultum yüzünden özür dilerim....
Bundan sonra çadırımın çevresindeki herkesin içikisi benden... Sızsınlarda beni duymasınlar diye gece
Alpaslan içki kullanmıyor...
O nada Avil yutturucammm...
Alfonse' Alıntı:
Çadırım çevresindeki tüm Doktor' lardan ve sakinlerden horultum yüzünden özür dilerim....
Bundan sonra çadırımın çevresindeki herkesin içikisi benden... Sızsınlarda beni duymasınlar diye gece
Alpaslan içki kullanmıyor...
O nada Avil yutturucammm...
dimi ya ne de olsa yol boyunca sen ve emek uyku ihtiyacınızı gideriyosunuz..çamlıca gişelere geldiğimizde paraüstü alana kadar ki sürede bile kestirmeyi düşündüm ben ya...
yaa evet ben araç kullanan arkadaşalara çok üzülüyorum bizde geçenki etkinlikten dönerken arkadaşalar çoook zorluk çektiler bende ayıp olmasın ve bide ne olur ne olmaz diye uyanık kalmaya çalıştım hepimiz ölüyorduk uykusuzluktan kamp alanına hülya ile gelmeme ağmen erenle döndüm hem bi taraftan erene göz ucuyla dikkat ediyordum uyumasın diye hemde sağ dikiz aynasından hülyaya kilitlenmiş durumdaydım arada bi yolda aracın yalpaladıgını gördükçe telefona sarıldık yol boyu karşılıklı uykumuz açılsın diye telefonlarda konuştuk kendi kendimize tokat attık durduk puhaaaa