Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
sabredin bi süre 3 yaşından sonra düzene girer uykuları emmeyi bıraktıktan sonra düzenli oluyo genelde sizinki kaç yaşında bilmiyorum ama olan anneye oluyo zaten
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
4 e yaklaştık. Uykusu düzenli de bizim düzenimiz de değil .. 12 den aşağı yatmıyor. sabahta 9-10 da kalkmak istiyor. Bu arada gerçekten annelerin işi çok zor. Babalar sabredemiyor..
Kemal beycim ben biraz kibarlık olsun diye öyle yazdım forum herkese açık zaten anlayan anlıyor tebessüm eder geçer başka türlü yazarsak cevap yetiştirmekten başımızı kaşıyamayız. ;D
KEMALS42' Alıntı:
Adnan bey,
Karga bokunu yemeden sözü,ne zaman karga kahvaltısını yapmadan oldu??? ) gezenbilircilerden kurtuluş yok abicim.. kibarlaşacam diye özünü kaybetme bence )
Çök kardeşim çök zaten sabah 04:00 da yatıyorduk bu sefer yatmadan sabah kahvaltısınıda yaparız ,sabahlar olmasın
Bu sefer oba kalabalık olacak gibi gözüküyor , her şey bir kenara gönüller bir olsun,tüm güzellikler sizinle olsun. :-*
Alfonse' Alıntı:
Ben bi da Adnan abiye çökücem Hem geberyatlık yapar bana, tok uyurum; hemde kahvaltı, tok uyanırım....
mezeci_67' Alıntı:
Kemal beycim ben biraz kibarlık olsun diye öyle yazdım forum herkese açık zaten anlayan anlıyor tebessüm eder geçer başka türlü yazarsak cevap yetiştirmekten başımızı kaşıyamayız. ;D
sabredin bi süre 3 yaşından sonra düzene girer uykuları emmeyi bıraktıktan sonra düzenli oluyo genelde sizinki kaç yaşında bilmiyorum ama olan anneye oluyo zaten
Bir adet de kendi videomu ekleyeyim
<embed width="448" height="361" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" src="http://i463.photobucket.com/player.swf?file=http://vid463.photobucket.com/albums/qq359/34BVB09/2-3Mays2009DzceOff-roadOyunlar065.flv">