Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
Herkese merhaba.
Düzenledikleri organizasyondan dolayı öncelikle Düzce Offroad kulübüne ve emeği geçen herkese şahsım ve Bolu Offroad kulübü adına teşekkürler.
Uçan discovery'nin videosunun linki
http://www.vidivodo.com/273011/ucan-discovery
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
Ender abi merakla bekliyorum fotoğrafları . Herbir metrekareyi keşfetmek.. Açıkcası kıskanmadım değil . Erken ayrılmış olmamda kötü oldu bir çok güzelliği kaçırmışım ..
funda' Alıntı:
Ender abi merakla bekliyorum fotoğrafları . Herbir metrekareyi keşfetmek.. Açıkcası kıskanmadım değil . Erken ayrılmış olmamda kötü oldu bir çok güzelliği kaçırmışım ..
Ömer bey ,
Gözünüze emeğinize sağlık. Yaşanılan anları güzel karelemişsiniz . Fotoğraflar hakkında teknik yorumlar için fotoğraf bölümüne yükleme yaparsanız konuyu bölmemişte oluruz.
Çok keyif aldığım mükemmel bir şenlikti. Organizasyonda emeği geçen herkese, özellikle de Serkan beye çok çok teşekkürler. Her an herkesle ilgilenebilmek kolay değil, ki böylesi büyük bir organizasyonda çok daha zor. Serkan bey üstlendiği görevin altından başarı ile kalktı. Köy kahvaltımızdan gözlememize, yayık ayranımızdan sıcacık tarhana çorbamıza, ( gece dahi bizleri yanlız bırakmayan ) ambulansımızdan jandarmamıza; herşey olması gerektiği gibi, eksiksizdi. Orada olmak büyük keyifti.
Fotoğraf ve video çeken tüm arkadaşlar, harika anlar yakalamışsınız, ellerinize sağlık ( eminim daha yüzlerce fotoğraf yüklenecek )
neden atamayacaksın resimleri ben hepsini indirip cdy aktarıyorum resimlerin acaba bi picasa adresin yada öle bi internet paylaşım adresin varmıdır oradan alabilirmiyim fotoları