Ynt: Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013)
arkadaşlar günler azalıyor
uçak biletlerini cuma günü alacakların 10.40 da karsa inen uçaktan yer almaları iyi olur çünkü cuma günü gelenleri 10.40 uçağından alarak sarıkamışa hareket edip okulumuza hediyelerimizi teslim edeceğiz.
cuma günü gelecek olanların alpina konaklarında yer ayırtmaları bir yerde olmamız açısından çok iyi olacak fiyatı adamların boğazına çökerek 80 tl ye indirmiş durumdayız
zaman azaldığı için gelecek olanların bir an önce uçak biletlerini almalarını ve otelde yer ayırtmalarını rica ediyorum. bizde ona göre kişi sayısını bilip hareket edelim. otellerle ilgili bilgileri aşağıda sizlere paylaşıyorum.
gelende gelmeyende sağolsun sizlerin varlığı bile bizim için yetiyor.
1- Adnan ÇETİNEL Alpina konaklarında yerini ayırtı Uçak Bileti sadece yer ayırtı
2- Gülşen GÜRSEN Alpina konaklarında yerini ayırtı Uçak Bileti bilinmiyor
3- Cemil KARA Daha Yer Ayırtmadı Uçak Bileti bilinmiyor
4- Hüseyin AKBULUT * *Bilgi Bekleniyor
şu an için uygun fiyat aldığımız otellerin bilgileri aşağıdadır. lütfen yerini ayırtanlar bilgi versin
-ALPİNA KONAKLARI
Görüşülen kişi : Aykut ALKAN Tel : 532 100 93 33
Sarıkamış Alpina Konakları 2013 kış sezonuna yenilenmiş modern dizaynı, Sarıkamış mimarisi ve ahşabın muhteşem bütünlüğünün bir arada sunulduğu 3 ayrı konak şeklinde siz saygıdeğer misafirlerini kış sezonunda kapılarını açmaktadır.
Sarıkamış kayak merkezinin tek butik konakları olma özelliğine sahip olan Alpina Konakları uygun fiyat politikasının yanında yöresel Kars mutfağının en leziz tatlarını bulabileceğiniz restaurantı, güler yüzlü profesyonel kadrosu ile sizleri evinizde hissettirmeyi kendine amaç edinmiştir.
Alpina Konakları organizasyonumuz süresi boyunca fiyat olarak tek kişi 80 tl dir ve özellikle cuma gününden geleceklerin burada yer ayırtmalarını rica ediyorum.
-BİLDİK OTEL;
Görüşülen kişi: İ.Yavuz BİLDİK, (Yön.Kur.Bşk.), Serkan Bey (Otel müdürü)
Sarıkamış merkezde 3 yıldızlı ve düzgün bir otel, Organizasyon alanına 3 km. mesafede, yarış/kamp alanımızın hemen yanında bir ayrı bir cafe-restauranta sahip, 25 Ocak fiyatı 99 TL, Serkan beye bu gün de ulaşamadım çünkü 26 ve 27 si tarihleri (malum yarı yıl tatili başlıyor) için fiyatı o verecekti, Fiyata kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri dahil, yemekleri otel harici yarış alanının yanı ve aynı zamanda pistin bitişinde bulunan bu kafeteryada fiyat içinde almak mümkün….. fiyata spa hariç ancak hamam dahil : ))
İletişim: 0 474 413 76 76
Bildik Otel - Anasayfa
-ARAS OTEL;
Görüşülen kişi: Ayan Akın (Otel müdürü)
Sarıkamış merkezde 2 yıldızlı ancak temiz ve düzgün bir otel, Kahvaltı dahil kişi başı fiyat 60 TL.
İletişim; 0 474 413 80 80
www.sarikamishotelaras.com