Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 182
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,504
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)

Menderes bey, merhaba

Bende bir tane yeni var. Roof rack i yaptırdım, artık bundan sonraki gezilere getireceğim.

İstediğiniz zaman kullamınıza açıktır

Etiketler

Erkin bey teşekkür ederim. Her off-road cuya bir tane lazım. Klasik kriko canıma okuyor. En kısa zamanda temin etmem gerekiyor. Sedat bey ben bulacağım dediği için bekliyorum. Bak görüyormusun LR kardeşliğini Sizden başka kimseden ses çıkmadı ;D

meşhuuuur atasözüdür ya
Hacılar Mekkede
Hocalar Tekkede
Landcılar Antekede

menderes hocam boşa sızlanıyorsun allah gerek etmesin senden bir şey esirgemedik alo de 7/24 saat emrindeyiz benim diğer hi-jack arkadaş birine vermiş adam arabayı satmış emanet malzemede beraber yarın yenisine bakıp haber verecekler

sedat bey verdiğiniz bilgiler için twşekkür ederim
ben sizden araç hakkında biraz bnilgi istedim siz maşallah kolonyasına KADAR BİLGİ VERDİNİZ
TEŞEKKÜR EDERİM
aracınızı satmayı düşünürseniz haberim olsun.saygılar.

yasarergun' Alıntı:
Eski chevrolet arabalarda standart ekipmanmış bu hi-jack krikolar hurdacı tanıdığı olan varsa kilo ile alabiliriz
doğrudur hocam benim arabadaki 1950 model kolu odundan yapma yeniler çelik boru çocukluğumuzda hidrolik kriko yoktu dağdan odun indirirken kamyonlarda benzeri pehlivan kriko vardı lastik patlarsa arka lastik için meşe odunundan özel kaldıraç vardı karisörün köşesine odun konur kamyon geri gelir ağırlığı alırdık sonra kriko faslı ile devam eder lastiği tamir ederdik

sinan bey bilgileri vermemdeki amaç konuyu okuyanların bilgi sahibi sahibi olması gittiğimiz yollar normal değil çekici ve buna benzer araçlar zor daha yazdığım eksikler var mesela makas,kumpas gibi yazmadığım aklıma gelmeyen aletler var müşteri çok arabaya ama satmayı düşünmüyorum öyle bir durum olursa tercihim siz olabilirsiniz man treyleri 1995 te sattım maraşa gideken maraş girişinde araba pat karşıma çıktı acayip olmuştum ondan sonra çok arabam oldu yakına satmadım

hasan bey size reyhanlı kasap yapımı bol acılı sucuk bulma görevi verilmiştir gereği bilgilerinize rica olunur :

ARKADAŞLAR sarıseki videosunu
http://seyrihatay.com/seyrivideo.aspx?ID=109
adresinden izleyebilirsiniz

bu arada baya foto var ama biraz zaman bulayım yükleyecem İNŞ

Kardeşim ellerine sağilık çok basarılı olmuş tanıtım...anlasılan seni denize çıkartmakta gerekli yoksa oranın tanıtımı eksik kalacak.....biraz sörf biraz su kayağı biraz dalış ,güzel bir kompozisyon çıkartırsın hatayla ilgili....

mahmut bey ellerine sağlık video güzel resimler güzel her şey gönlünce olsun erhan bey mahmut önce dağlarda bol oksijen depolasın sonra tüpsüz dalış yaptırırsınız

ABİLER BU ARALAR ÇOK ZAMAN PROBLEMİM VAR AMA İNŞ YAKINDA ÇOK ORJİNAL PRODÜKSİYONLAR YAPACAM...YAKINDA İNŞ SÜRPRİZLER OLACAK...HERKESE TEŞK EDERİM.. ERDİNÇ SEDAT ABİ ERHAN YAV TÜM EKİBE CÜMLENİZE TEŞK...

mamut bey geçen hafta kar tepeleme işini kaçırdın kardeş tam senlikti