KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Uzun zamandır böyle bir hafta sonu geçirmemiştim. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Erkin Bey çektiğimiz fotoğrafları paylaşıma sanırım açacaktır.
Pazar gününden sonra iyiden iyiye Off-road işini sevmeye başladım.
İnşallah öncelikle co-pilot veya fotocu olarak gezilere katılırım ardından belli olmaz
2. el bir 4 x 4 alabilirim ama önce bu işe ısınmam lazım.
Uzun zamandır böyle bir hafta sonu geçirmemiştim. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Erkin Bey çektiğimiz fotoğrafları paylaşıma sanırım açacaktır.
Pazar gününden sonra iyiden iyiye Off-road işini sevmeye başladım.
İnşallah öncelikle co-pilot veya fotocu olarak gezilere katılırım ardından belli olmaz
2. el bir 4 x 4 alabilirim ama önce bu işe ısınmam lazım.
Başta Sedat beye, proğram ve kahveler için çok teşekkür ediyorum.
Bu benim aracımla 2. tecrübemdi.
En önemlisi de böyle güzel bir etabı (bu etabı 10 gün önce google da incelemştim) aracımda hala ne olduğunu tam olarak bilmediğim bir probleme rağmen bitirmem oldu!!!
Ekip gerçekten çok uyumlu ve başarılıydı.
Erdinç bey, düşünceniz için çok teşekkür ederim. Elimden geleni yaptım ama yolun başında sizlerden ayrılmak en son düşüneceğim şeydi)
Fatih kardeşim, hiç durma hemen aklından geçeni yap.
önce küçülteceğiniz resimleri ayrı bir klasöre kopyalayın, sonra resmin üzerine gelin sağ tıklayın birlikte aç deyin microsoft office picture manager programıyla açın, orada birden fazla fotoğrafı gösteren düğmeye tıklayın sonra küçültmek istediğiniz resimleri ctrl tuşuna basılı iken teker teker seçin üstten resimleri düzenle düğmesine basın sağda çıkan kısımdan yeniden boyutlandır deyin önceden tanımlanmış büyüklük kısmından 1024x768 seçin tamam deyin kaydedip çıkın