KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sedat abi teşekkür ederim,
aldım kabul ettim,
ancak resimlerin hemen hepsi Fatih kardeşimiz tarafından çekildi,
bana yüklemesi düştü)
daha nice offroadlarda nice resimler çekeriz umarım
Sedat abi teşekkür ederim,
aldım kabul ettim,
ancak resimlerin hemen hepsi Fatih kardeşimiz tarafından çekildi,
bana yüklemesi düştü)
daha nice offroadlarda nice resimler çekeriz umarım
erkin ben teknoloji fakiriyim ğördüğüm her elektronik cihaz bende stres yapıyor sizin gibi gençler birarada olun bizi bu aletlerden uzak tutun bizi kelimesi yanlış oldu katılmayan olabilir beni uzak tutun ben başka işlere bakarım benim grubtaki asıl işim çay demlemek araçlara muavinlik yapmak pajeroda gördüğüm fazla kablolar bile beni bozuyor sanayiye çay içmeye gitsem oto elektrikçiye kablo kontrolü yaptırıyorum kablonun ucu boşsa hemen ustaya edebince kabloyu söktürüyorum şu ana kadar çıkan kablolar 3 tane arabanın tesisatını yapar hem araç hafifliyor başka eşyalara yer açılıyor
Sedat abi yasar abi erdinc ve diger arkadaslar bende 750 foto var ve herbiri 5 _6 mb. Arasi ne kadar kopyalaybilirim bilmiyorum ama bu gece baya bi kopyalarim ins.fotolari fazla kucultmusum 1024 ~768 oldugunu simdi okudum
Sedat abi yasar abi erdinc ve diger arkadaslar bende 750 foto var ve herbiri 5 _6 mb. Arasi ne kadar kopyalaybilirim bilmiyorum ama bu gece baya bi kopyalarim ins.fotolari fazla kucultmusum 1024 ~768 oldugunu simdi okudum
valla üstad ben her türlü varım videolardan çok orjinal şeyler yapacam ama o bi kaç gün sürecek biraz yoğunluk var ... fakat seslendirme vs de yapacam BAYA Bİ GÜZEL OLACAK İNŞ... resimleri yüklemeye devam