KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Erkin Bey fotoğrafları iyi çekmişim bir amatöre göre
Eğer Yanında bir foto-pilot istersen her zaman hazırım
Bu arada 4x4 virüsü bütün vücudumu kapladı
Allah bu virüsü bana bulaştırandan razı olsun
bu sene olmaz ama 2012 sonunda pilotajlığıda iyi öğrenip
bir 4x4 alma planlarına giriştim
Aman ablam duymasın
Arkadaşlar anlaşılan İskenderun Habere de konu olduk. Hayati (benim araçtaki misafirim) katkıların için teşekkür ederim. Meğer yanımda foto cevher varmış da haberimiz yokmuş. Bundan sonra foto-pilot koltuğunda yerin hazır. 2 hafta sonraki gezi için şarjını hazırla. Grup adına teşekkür ederiz.
Mevlüt bey paylaşım için teşekkürler. Gerçekten çok hoş kareler. Arkadaşlar demek ki bundan sonra en iyi faaliyetler ve en iyi fotolar, HATAY grubunda.
merhaba hocam.
X-trail'i yeni aldım. Altındaki lastikler üzerinde gelen orjinal lastikleri. Aracı sıfır aldım. Yaklaşık 2000 km'dir kullanıyorum. Bir kaç defa çamura girdim. 4x4 modunda heryere çıkıyor. Tabi bozuk köy yolları dışında off-road tecrübem yok ama 4x2 araçlada yolda kalmışlığım yoktur. Geçen hafta kel dağın ardında Denizgören köyü var oaraya çok rahat çıktım. Hatta yolda az miktarda karda vardı.
hayırlı olsun hoş görünüyor ama gittiğimiz yerlerin zor olduğunu bil
şükür şimdiye kadar kimsenin ne kendisine ne arabasına bir şey olmadı ama gittiğimiz yolların pek tekin olmadığını bilmende fayda var