Gezenbilir Ilgaz Gezisi (24 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,281

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ilgaz Gezisi 24 Şubat 2008

Off-Road çu geliyor Allah nasip ederse

Ynt: Gezenbilir Ilgaz Gezisi 24 Şubat 2008

Hımm. Güzel olabilir aslında. Ancak bu ara ancak pazar günleri mola verebiliyorum çalışmaya eğer ayarlarsam (Cuma günü kesin belli olur) o zaman ben ve Biblo gelebiliriz.. Zerrin yürüyüş ve offroad konusunda biraz daha bilgi verebilirsen sevinirim. Yürüyüş uzunsa Biblo'nun kayak takımlarını da alacağım ;D

Ynt: Gezenbilir Ilgaz Gezisi (24 Şubat 2008)

Murat, yürüyüş olarak kısa bir parkur yaparız ama sen Biblonun kayak takımlarını al derim , belki dayanamaz karlı tepelere Biblo kayacağım diye tutturur daha çok offroad yaparız sanırım
iş durumunu ayarlayıp katılırsan çok sevinirim

Bende gelmeyi çok isterdim,Hatta oralı olan arkadaşlarımda var buralarda,bana hep gidelim,gidelim diyorlardı,Aslında iyi bir fırsat ama Hem biraz uzak hemde tarih uymuyor.Artık başka bir zamana giderim.Katılacak herkese şimdiden bol eğlenceli ve kazasız belasız bir gezi olmasını diliyorum.

merhaba aranıza yeni katıldım ama sizleri ve aktiviteleri takip etmeye çalışıyorum özellikle ankara grubunun etkinliklerini,çünki bende ankarada yaşayan biriyim bende bu ılgaz gezisine gelmek istiyorum ama kimseyi tanımıyorum ayrıca aracımda yok gerçi tabiat gezilerinde yalnızlığı tercih ediyorum ama grupca hareket edilirken en azından bazı konuları danışabileceğim birilerinin olması gerekir die düşünüyorum.

zaten ankara buluşmasınada kimseyi tanımdığım için gelememiştim

Çok ayıp çok ayıp , hiç kimseyi tanımıyorum diye katılmamazlık yapılırmı, o yemeğin bir amacı da tanışanlarla tanışmayanları bir araya getirmekti sonra benim doğum günümdü yoksa önce benim doğum günüm olduğu için mi bir araya gelmiştik şaka yapıyorum

sanırım araçta yerimiz olacak lütfen listemize sende kaydını yap ....

sHoReLoVe' Alıntı:
zaten ankara buluşmasınada kimseyi tanımdığım için gelememiştim

Zerrin benim işim kesinleşti.. Perşembe başlayacak eğitimlere Cumartesi günü de devam edeceğiz...Başka bir sefer.. Önce iş dedik yine Planım Cumartesi den Ereğli sonra da sizin yanınıza gelmekti, ama tek adımda Pazar günü Ilgazlar yorucu olur.

zerrin hanım biz ist iptalmi edelim sizlerden hiç haber çıkmadı.ne yapıyoruz

Çok teşekkür ederim Cüneyt abi..inşallah bu duygular sanada nasip olur..